Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie #Hiszpanski spokoj#

Witam.Hiszpania zazwyczaj zatloczona,pelna turystow ale udalo mi sie znalesc piekna pusta plaze o zachodzie slonca.Co o tym myslicie

1

2

Pozdrawiam.

Radek

Domyślnie

Chłopie, błagam, spokuj? Zabierasz się za robienie zdjęć, a nawet nie wiesz jak po polsku tytuł napisać?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Paprycjusz Zobacz posta
    Chłopie, błagam, spokuj? Zabierasz się za robienie zdjęć, a nawet nie wiesz jak po polsku tytuł napisać?
    jedno z drugim raczej nie ma nic do rzeczy....?
    Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.

Domyślnie

ciemno, szaro, nieciekawie. Daleko do pieknej, pustej plazy w Hiszpanii o zachodzie slonca (albo mam jakies inne wyobrazenia). Pokazales dwa praktycznie identyczne zdjecia - nastepnym razem wybierz jedno. Popraw blad w tytule.
    pozdr
    Art.
    jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...

Domyślnie

Żadne z dwóch...
    a jak już to drugie (bo nie jest ucięty pomost).
    Pozdrawiam.
    MamiyaRB67, D90, D70, 12-24, 18-70, 28-80, 35, 50, 180, 70-300...
    |||blog ||| maciejsimm.com|||

Domyślnie

Kolor bylby tu lepszy, a jesli juz koniecznie b/w, to inne. Teraz jest szaro i bez zycia.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Dziekuje za podpowiedzie,dopiero sie ucze.'Paprycjusz' nie mieszkam w polsce od 10 lat i sporadycznie pisze po polsku a po za tym od szkoly podstawowej mam dysortografie i piszac popelniam bledy.Wiec prosze nie komentuj tego idiotycznie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez radek8310 Zobacz posta
    Dziekuje za podpowiedzie,dopiero sie ucze.'Paprycjusz' nie mieszkam w polsce od 10 lat i sporadycznie pisze po polsku a po za tym od szkoly podstawowej mam dysortografie i piszac popelniam bledy.Wiec prosze nie komentuj tego idiotycznie.
    Wyedytuj tekst przed zamieszczeniem i sprawdż ze słownikiem,a nie będzie komentarzy i idiotycznych odpowiedzi na nie....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez radek8310 Zobacz posta
    dla mnie to bylo raczej "nie stac mnie na ms word'a a w open offisie nie potrafie korzystac ze sprawdzania pisowni, google tez mi nie pomaga w edytowaniu tekstu... w ogole sie nie odnajduje w dobie internetu"

co do zdjecia, za poprzednikami, szaro, buro, ponuro, nie czuć spokoju

Domyślnie

Dokladnie."Paprycjusz"udowodnil swoja inteligencje i ocenil moje prace bardzo ciekawie.Dziekuje

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów