Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Domyślnie

a ja macalem kilka razy ten plecak, bo szukalem dokladnie czegos takiego i w koncu odpuscilem,
    wzialem compu trekkera. moim zdaniem poziomem wykonania i wygoda (pod katem tylko foto)
    burton odstaje od lowepro, tamraca. ogladalem jeszcze ktoregos crumplera, naneu pro i tez sa
    moim zdaniem lepiej zrobione i w dodatku tansze. a ten plecak z ta swoja smieszna miekka gabeczka
    w przedziale foto, bez urazy, ale jest chyba dla osob, ktore koniecznie musza miec napis burton
    i zaplaca za niego 500zl mimo ze moga miec cos lepszego za polowe ceny
    d300 mb-d10 n16-85 n50/1.4ais n55/2.8 n70-200 mf055xprob+488, sb-900
    wlasne gniotowanko

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bjania Zobacz posta
    Na koniec zagadka:
    "Do czego służy czerwony pasek?"
    Czekan?
    Pozdrawiam, Jan Zieliński
    HW: D200, S10-20/4-5.6, N24-70/2.8, S70-200/2.8, SB-600
    www.gtfoto.pl

Domyślnie

butronik elegancki, mam caly komplet ubioru tej firmy na snowboard torba tez by sie przydala na sprzety
    D200, T17-50, N100 2.8MF, SB-24

Domyślnie

Pytanie do autora - jakie max. wymiary może mieć laptop mieszczący się w przedniej kieszeni? Zależy mi na dokładnym wymiarze w cm - notebook`i o matrycy 15,4 mimo wszystko różnią się delikatnie swoimi długościami

Malita, którą wersję Dakine`a? Sequence czy Mission Photo? No i który rok modelowy.
    Nikon D70s + AS-F Nikkor 18-70mm 3.5-4.5 G DX ED + AF-S Nikkor 55-200 f/4.0-5.6 G DX VR IF-ED + SB600 + Velbon DF-60 + graty z M42

Domyślnie

Odpowiadając na pytania (nie oczekujcie dużo po zdjęciach, robiłem kompaktem ):

Plecak wykonany jest z materiału przypominającego kurtkę. Szedłem z nim po deszczu i nie przemókł. Po jakimś czasie woda wsiąkała w materiał, ale przedział na sprzęt był całkowicie suchy. Szukałem jakiejś metki, żeby sprawdzić dokładnie, ale nigdzie nie jest napisane. Jedynie wyczytałem, że gąbka która chroni sprzęt to "polietylenowa pianka".

Do górnej komory zmieszczą się na pewno gogle i rękawice narciarskie. Zostanie jeszcze miejsce na jakieś batoniki czy coś podobnego. Żeby dać punkt odniesienia wsadziłem tam płytkę CD.
    Na głębokość.

Na wysokość.

Tu mniejsza kieszeń na mp3, czekoladę, telefon, portfel i inne

W bocznej kieszeni zmieści się kanapka i duża paczka m&m's - przetestowane .

Ponadto widać tam (o czym zapomniałem wcześniej napisać) taki *******nik 20x10x4cm na baterie mocowany na rzepy, który niby chroni przed utratą energii w akumulatorkach na mrozie. Nie sposób to zbadać, więc nie wiem czy rzeczywiście tak działa W środku en-el4e.

Mój laptop ma wymiary: 35,7 x 25,6 x 3,7cm (dane ze strony producenta) wydaje mi się, że gdyby miał dodatkowy centymetr na stronę też by się zmieścił.

Plecak wypełniony sprzętem.

Yaqb - saperka może uratować życie, jeśli kogoś z ekipy ściągnie lawina. Dużo szybciej można nią kopać niż rękami. Oczywiście jest też niezastąpiona przy budowaniu skoczni
    Ta wersja wykorzystania tajemniczego czerwonego paska wydaje mi się być najbardziej prawdopodobna
    D90 | 10-20 16-85 18-70 | SB-28 | Olympus XA2 Smiena Symbol
    Góry i inne

Domyślnie

Wiem że saperka może uratować życie i może faktycznie ten uchwyt jest na nią przeznaczony.
    Bo w sumie firma Burton robi sprzęt dla narciarzy. Ja posiadam ten plecak mimo iż nie uprawiam żadnych takich sportów. I po prostu nie patrze na to pod takim kątem jak patrzą inni i tyle.
    De czy'sta + szkliwo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malisz Zobacz posta
    a ja macalem kilka razy ten plecak, bo szukalem dokladnie czegos takiego i w koncu odpuscilem,
    wzialem compu trekkera. moim zdaniem poziomem wykonania i wygoda (pod katem tylko foto)
    burton odstaje od lowepro, tamraca. ogladalem jeszcze ktoregos crumplera, naneu pro i tez sa
    moim zdaniem lepiej zrobione i w dodatku tansze. a ten plecak z ta swoja smieszna miekka gabeczka
    w przedziale foto, bez urazy, ale jest chyba dla osob, ktore koniecznie musza miec napis burton
    i zaplaca za niego 500zl mimo ze moga miec cos lepszego za polowe ceny
    Mam tamraca Expedition 7 za 570PLN i burtona za 490PLN i gdzie tu połowa ceny?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bjania Zobacz posta

"Do czego służy czerwony pasek?"
    zakończe konkurs i powiem że w analogicznym plecaku Dakina na foto, ten pasek jest do montażu nart, żeby nam lansersko po skosie siedziały (wiązania się na nim zatrzymują) i jako taki dobrze się sprawuje.

Życzę Ci tylko żeby był on lepiej uszyty niż dakine który już chyba zapomniał o jakości jaką kiedyś prezentował, a teraz poszli w LA(n)S . (dwa plecaki i dwie pary rękawiczek, po jednym sezonie wyglądały jakbym w spadku po pradziadku je dostał )

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wilk325 Zobacz posta
    Mam tamraca Expedition 7 za 570PLN i burtona za 490PLN i gdzie tu połowa ceny?
    expedition moze i tyle kosztuje. najwyzsze lowepro kosztuja ponad 1500zl, to przy nich burton jest tani, ok.
    ale ja porownywalem akurat z czyms bardziej zblizonym, np. adventure 7 kosztuje 200zl i jest lepiej wykonany.
    tak samo z compu trekkerem czy fast packiem.
    d300 mb-d10 n16-85 n50/1.4ais n55/2.8 n70-200 mf055xprob+488, sb-900
    wlasne gniotowanko

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tommy Zobacz posta
    zakończe konkurs i powiem że w analogicznym plecaku Dakina na foto, ten pasek jest do montażu nart, żeby nam lansersko po skosie siedziały (wiązania się na nim zatrzymują) i jako taki dobrze się sprawuje.

Życzę Ci tylko żeby był on lepiej uszyty niż dakine który już chyba zapomniał o jakości jaką kiedyś prezentował, a teraz poszli w LA(n)S . (dwa plecaki i dwie pary rękawiczek, po jednym sezonie wyglądały jakbym w spadku po pradziadku je dostał )
    Jakoś tego nie widzę w Burtonie, ale jak będę robił z nartami to sprawdzę

Co do wykonania, to wydaje mi się, że jest w porządku. Okaże się po sezonie.
    P.S. Dobrze, że zdecydowałem się na rękawiczki Granede, bo myślałem też o Dakine
    D90 | 10-20 16-85 18-70 | SB-28 | Olympus XA2 Smiena Symbol
    Góry i inne

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów