Szukaj
Ladne kolory, ładne światło - ale reszta bez ładu i składu i staranności (niektóre należaloby wyprostować...)
Głowny zarzut to brak przemyślanej, harmonijnej kompozycji tych kadrów. Pretensję mam zwłaszcza do 6-ki i 7-ki, gdzie proporcje kadru nie zgrywaja sie z tematem (zdjecia robią wrażenie zbyt wąskich)
I'm not always right, but I'm never wrong...
No to daj tą Bregencję.....
Tam jest naprawdę fajnie,tak po jednej,jak i po przeciwnej stronie jeziora.
Tu...mały związek z tytułem.
Pzdr
Andrzej
Pozdrawiam
Andrzej.
Pozazdrościć warunków do fotografowania. Za udane bardzo uważam 2,3, 7.
8 byłoby świetne gdyby pozbyć się tych 2 fotografów![]()
J.D.
ejd.superhost.pl
9 i 10 najbardziej mi się podobają,chociaż 9 widziałbym ze słońcem po środku, a 10 bez kaczek i trochę w górę,bo szkoda uciętej chmurki.Takie moje skromne amatorskie zdanie![]()
D601855VR 35 1.8G S1020
światło miałes piękne , tego co sie działo na niebie tylko pozazdroscić - mnie sie jednak wydaje ze nie do końca wykorzystałes to co Ci zaoferowano - szkło jak piszesz szerokie tym bardziej mogłes sie bardziej przyłozyć do staranniejszego (czytaj bardziej przemyślanego kadrowania )
weżmy np. nr 7 piękne niebo az sie prosi o szeroki poziomy kadr (nie koniecznie z ta postacią)jezeli juz musiałaby być to przemyslanie, a tak pion, centralna postać, ciemny dół - i tylko w głębi cudne niebo ale to dla tego zdjecia zbyt mało
sorry ale tak to niestety wygląda -- pozdrawiam serdecznie![]()
Skontaktuj się z nami