może szybciej doczekasz się Jacku wysokorozdzielczych sampli-NEFów z jakiegoś nikona ?![]()
Szukaj
może szybciej doczekasz się Jacku wysokorozdzielczych sampli-NEFów z jakiegoś nikona ?![]()
N16-35/N24-70/N70-200VR2/N24/N105VR/N400VR/Z40/Z24-120S/Z70-200S/V16/TT75/T28-75G2
D800/D500/D4s/Z6/Z63/Z9
pozdrawiam
Paweł
ciezko powiedziec. na pewno jakims celem sa choinki, bo to tradycyjnie dobry okres sprzedazy.
a zeby do okresu choinek zaistniec w tozsamosci klienta, to premiera musi byc duzo wczesniej.
a dlaczego taki duzy odstep miedzy premiera a obecnoscia sklepowa? wydaje mi sie, ze czekali na
Alfe i wstrzymywali produkcje do momentu az bedzie wiadomo, ktory prototyp powedruje na polki.
D700, wbrew obiegowej opinii nie jest az tak bezposrednia konkurencja. ksztalt A900 byl z punktu
widzenia 5DmkII znacznie wazniejszy
akustyk.fc.pl albo tez bartrozanski@flickr
Podobno 8 listopada ma byc cos z Nikona...
Nikon F-501, Canon 30D
nie chcesz nie czytaj, a odruch wymiotny powstrzymasz. A co kto robi z aparatem to już jego sprawa i jak ktos uzywa D3 do wbijania gwoździ to święte jego prawo, tak więc nie wyrokuj jak będzie z uzywalnością poszczególnych funkcji w konkretnym sprzęcie. Poza tym wiele osób na tym forum używa wielu systemów jednocześnie, (ot choćby ja) i jakoś nie syczą jadem na canona, jak niektórzy tutaj ironiczne uwagi mają nt, sony czy canona właśnie. To jeszcze możemy w kwestii AF pojechać po Leice, która jest przez wielu uważana za producenta najlepszych aparatów na świecie. A powiem na koniec na podgrzanie atmosfery, że z radością przywitałbym pomysł aby w lustrzankach można było oglądać filmy w divX i Xvid, wyświetlacze są duże i dobrej jakości, tylko wyjście słuchawkowe wstawić i kolejny cudowny bajer...
akustyk.fc.pl albo tez bartrozanski@flickr
Masz rację, na takie argumenty jak przed chwilą postawiłeś, nie mam już nic do dodania.
A ściągaliście RAWy i C1 4.5.1? Zobaczcie sobie, ile drobniutkich szczegółów jest na ISO100. To robi wrażenie. Na prawdę. Z wysokimi ISO poczekajmy na mniej kozackie RAWy, niż owe strzały zza okna. Choć już widać, że jest świetnie.
Pusta torba team
BLOG
Skontaktuj się z nami