Adas ale ta sline na pol geby to mogles maznac... kurna myslalem ze chociaz tu pominiemy tego malego zloczynce![]()
Szukaj
Adas ale ta sline na pol geby to mogles maznac... kurna myslalem ze chociaz tu pominiemy tego malego zloczynce![]()
Musialby miec zeza rozbieznego zeby ja chwycic wzrokiemja wiem na co sie slinil - na ten tekst, na ktory patrzy [5dmkII, ISO6400, crop 100%
] - pewnie w glowie zamiast cos w stylu 'ugabuga tata mama' mial 'fakin' najs klin AjEsO sikstauzenforhandryt espeszaly after Adas's manipulejszyn of obrazen!'.
Jestem czysciutki jak obrazek ze slinotokiemZamieszczone przez fragles
![]()
a co jest takiego zajebi... w tym przykladzie wypranym ze szczegolow juz w najjasniejszych partiach, gdzie problem szumu jest w ogole najmniejszy?
pytam, bo taka jakosc dla mnie i tak jest dyskwalifikujaca i podniecanie sie, ze jest mniejsza papka niz w innych aparatach nie zmienia faktu,
ze nadal jest papka. jesli jedna kupa smierdzi mniej od drugiej to jeszcze wcale nie znaczy, ze pachnie fiolkami
ja chyba poczekam na normalne sample. niskie iso, statyw, uczciwy obiektyw, nieruchomy temat... cos na czym widac "jakosc" a nie "jakos"
akustyk.fc.pl albo tez bartrozanski@flickr
Co miałeś na myśli pisząc uczciwy....tańszy,bardziej dostępny dla mas? Koleś robi zdjęcia ''L'' stałkami wiec czego jeszcze oczekiwać?Jak dla mnie takie ISO 6400 jest naprawdę na bdb poziomie co świadczy że Canon wykonał kawał dobrej roboty osiągając to z matrycy w której natywne ISO zaczyna się od 100 a kończy właśnie na 6400. Nie oczekujmy po matrycy 21mpx by ISO 6400 było gładkie jak pupka niemowlaczka....tak jak napisał Adam każdy inaczej odbiera szum i się nim przejmuje![]()
Skontaktuj się z nami