Close

Strona 92 z 95 PierwszyPierwszy ... 42829091929394 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 911 do 920 z 950
    Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Adas ale ta sline na pol geby to mogles maznac... kurna myslalem ze chociaz tu pominiemy tego malego zloczynce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    Adas ale ta sline na pol geby to mogles maznac... kurna myslalem ze chociaz tu pominiemy tego malego zloczynce

ee, on sie tak ślinił, bidula, na widok nowej piątki

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Musialby miec zeza rozbieznego zeby ja chwycic wzrokiem ja wiem na co sie slinil - na ten tekst, na ktory patrzy [5dmkII, ISO6400, crop 100% ] - pewnie w glowie zamiast cos w stylu 'ugabuga tata mama' mial 'fakin' najs klin AjEsO sikstauzenforhandryt espeszaly after Adas's manipulejszyn of obrazen!'.

Domyślnie

Musialby miec zeza rozbieznego zeby ja chwycic wzrokiem ja wiem na co sie slinil - na ten tekst, na ktory patrzy [5dmkII, ISO6400, crop 100% ] - pewnie w glowie zamiast cos w stylu 'ugabuga tata mama' mial 'fakin' najs klin AjEsO sikstauzenforhandryt espeszaly after Adas's manipulejszyn of obrazen!'.

Domyślnie

szukam nowego dealera...

poleć mi swojego

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fragles
    szukam nowego dealera...

poleć mi swojego
    Jestem czysciutki jak obrazek ze slinotokiem

Domyślnie

a co jest takiego zajebi... w tym przykladzie wypranym ze szczegolow juz w najjasniejszych partiach, gdzie problem szumu jest w ogole najmniejszy?

pytam, bo taka jakosc dla mnie i tak jest dyskwalifikujaca i podniecanie sie, ze jest mniejsza papka niz w innych aparatach nie zmienia faktu,
    ze nadal jest papka. jesli jedna kupa smierdzi mniej od drugiej to jeszcze wcale nie znaczy, ze pachnie fiolkami

ja chyba poczekam na normalne sample. niskie iso, statyw, uczciwy obiektyw, nieruchomy temat... cos na czym widac "jakosc" a nie "jakos"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    a co jest takiego zajebi... w tym przykladzie wypranym ze szczegolow juz w najjasniejszych partiach, gdzie problem szumu jest w ogole najmniejszy?

pytam, bo taka jakosc dla mnie i tak jest dyskwalifikujaca i podniecanie sie, ze jest mniejsza papka niz w innych aparatach nie zmienia faktu,
    ze nadal jest papka. jesli jedna kupa smierdzi mniej od drugiej to jeszcze wcale nie znaczy, ze pachnie fiolkami

ja chyba poczekam na normalne sample. niskie iso, statyw, uczciwy obiektyw, nieruchomy temat... cos na czym widac "jakosc" a nie "jakos"
    niektórym jest potrzebne dobre i szczegółowe wysokie ISO (ślubniaki) i to dla nich jest zapewne ten sampelek...

Domyślnie

każdy patrzy ze swojego stołka. dla mnie używalne iso 6400 to mała rewolucja.

Domyślnie

ja chyba poczekam na normalne sample. niskie iso, statyw, uczciwy obiektyw
    Co miałeś na myśli pisząc uczciwy....tańszy,bardziej dostępny dla mas? Koleś robi zdjęcia ''L'' stałkami wiec czego jeszcze oczekiwać?Jak dla mnie takie ISO 6400 jest naprawdę na bdb poziomie co świadczy że Canon wykonał kawał dobrej roboty osiągając to z matrycy w której natywne ISO zaczyna się od 100 a kończy właśnie na 6400. Nie oczekujmy po matrycy 21mpx by ISO 6400 było gładkie jak pupka niemowlaczka....tak jak napisał Adam każdy inaczej odbiera szum i się nim przejmuje
    D700 + parę zatyczek do korpusu.

Strona 92 z 95 PierwszyPierwszy ... 42829091929394 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów