Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 26

Domyślnie D200 Polskie menu

Czy ktos wie kiedy, czy wogole zamierzaja puscic do tej puszki polskie meni ????????

Domyślnie

w przyszlym tygodniu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez R Zobacz posta
    w przyszlym tygodniu.
    poważnie ?!?
    swoją drogą bardzo jestem ciekawy i ja czemu do tej pory 200 nie doczekało się menu w j. polskim...

Domyślnie

jezyki obce to przyszlosc

Domyślnie

Nie ma i nie będzie.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

A ja słyszałem, że rosyjscy hakerzy napisali soft po wgraniu którego pojawia się polskie menu i dodatkowo funkcja live view(!)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bonthyc Zobacz posta
    A ja słyszałem, że rosyjscy hakerzy napisali soft po wgraniu którego pojawia się polskie menu i dodatkowo funkcja live view(!)
    i pewnie zaraz się okaże, że i AF zwiększa się do 51 pól.. do tego aparat robi kawę, a w ogóle to nie potrzebuje obsługującego fotografa do robienia zdjęć..
    ech..
    Nice is to be importand but more importand is to be nice | F65, D80 + S17-70 f2.8-4.5 Macro, T17-50 f2.8 AF-S, T18-250, N18-200VR, N50 1.8D, SB-600 i takie tam..

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez miodzik Zobacz posta
    i pewnie zaraz się okaże, że i AF zwiększa się do 51 pól..
    nie no bez przesady...
    tylko do 49 się zwiększa

"nie ma..." -o tym wszyscy(no może prawie wszyscy)wiemy ale nie wydaje mi się żeby większość z nas wiedziała CZEMU "...nie będzie"

Domyślnie

Widze, ze jak idzie na tym forum konkretne pytanie to odpowiedzi sa na bardzo wysokim poziomie.
    Osob ktore maja niezle pod Czacha nawalone.
    No szkoda ale coz zrobic.

Domyślnie

Zapytałeś o coś, co było setki, jeśli nie tysiące razy wałkowane na forum. Więc nie dziw się, że kolegów ponosi trochę fantazja. A krytykując ich wiele nie zyskasz, jak na Twój początek na forum.
    Życzę udanych zdjęć.
    Krzysztof Paszkiewicz

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów