Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 26

Domyślnie

kurna co za pytanie , wystarczy przełączyć w menu ,,,,coś tam langue i polski wybrać i wcisnąć ok.

pozdr. arachiusz
    arachiusz.pl

Domyślnie

To że dany temat byl wałkowany dziesiątki razy(w najlepszym przypadku)to nie oznacza przecież że nie możemy go powałkowac jeszcze trochę
    Ale powiem szczerze-co fakt to fakt początkującego użytkownika forum może ono zrazić do siebie i to bardzo szybko-i nie jest to tylko i wyłącznie moja opinia z tego co wiem
    Proponuję więc wyluzować czasami jednej i drugiej stronie a korzyści mogą być w tym przypadku obustronne

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arachiusz Zobacz posta
    kurna co za pytanie , wystarczy przełączyć w menu ,,,,coś tam langue i polski wybrać i wcisnąć ok.
    A wystarczy poszukać dobrze:
    http://www.dpreview.com/reviews/NikonD200/page11.asp
    i potwierdzi się to, co napisałem w piątym poście.

Cytat Zamieszczone przez cezarycezary Zobacz posta
    Ale powiem szczerze-co fakt to fakt początkującego użytkownika forum może ono zrazić do siebie i to bardzo szybko-i nie jest to tylko i wyłącznie moja opinia z tego co wiem
    Proponuję więc wyluzować czasami jednej i drugiej stronie a korzyści mogą być w tym przypadku obustronne
    Zwłaszcza, że początkujący użytkownik nie zna specyficznego klimatu naszego forum.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet_pth Zobacz posta

Zwłaszcza, że początkujący użytkownik nie zna specyficznego klimatu naszego forum.
    co fakt to fakt

Domyślnie

a ja tam mam polskie menu... ale i tak używam wyłącznie chińskiego... Prawdziwy mistrz JEDI nie może ułatwiać swojego życia...
    2xD700, 2xSB910, Z 16 2.8, S20 1.8, T28-75 2.8,N 35 1.8, N50 1.4, 85 1.8, S 150 2.8
    NAKMUAY BLOG

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thor88 Zobacz posta
    a ja tam mam polskie menu... ale i tak używam wyłącznie chińskiego... Prawdziwy mistrz JEDI nie może ułatwiać swojego życia...
    Ja używam migowego, to dopiero męska rzecz

Domyślnie ekonet_pth

No no dzieki . Ale uwazam ze troszke niektorzy porosli w piorka .
    A jesli ktos pyta i jest swieżak to chyba nie trzeba sie nabijac bo to nie szkolne podworko gdzie sie kotow gnebi.
    Wydaje mi sie ze Nikon D200 jest dobrym sprzetem i jesli wyjdzie polskie menu to chcialbym je miec .
    Jesli urazilem ktoregos z "zaawansowanych" forumowiczow to sory. (kazdy moze trafic na podobna sytuacje)
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 06-11-2008 o 00:27 Powód: pis.

Domyślnie

Nikogo nie uraziłeś, po prostu jakbyś wykazał coś troszeczkę dobrej woli i wpisał w szukaj hasło "d200 polskie menu" a takowe by było to na pewno by wyskoczyły odpowiedzi. Nikt tutaj nie będzie ukrywał polskiego menu (którego nota bene nie ma). Pozdrawiam i polecam przed zadaniem podobnego pytania przeczytanie instrukcji i oficjalnej strony Nikona. Pozdrawiam
    2xD700, 2xSB910, Z 16 2.8, S20 1.8, T28-75 2.8,N 35 1.8, N50 1.4, 85 1.8, S 150 2.8
    NAKMUAY BLOG

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez synor Zobacz posta
    Czy ktos wie kiedy, czy wogole zamierzaja puscic do tej puszki polskie meni ????????
    Cytat Zamieszczone przez ekonet_pth Zobacz posta
    Nie ma i nie będzie.
    Cytat Zamieszczone przez synor Zobacz posta
    jesli wyjdzie polskie menu to chcialbym je miec .
    dostałeś odpowiedż od moderatora. Ja ci też napiszę (też moderator) - nie ma i nie będzie. Nie czekaj.

Wszelkie uaktualnienia softu nie wprowadzały nigdy dodatkowego języka.
    Prywatnie ktoś zrobił polski język do D70 (ale już nie do D70s) zastępując w menu inny język obcy. To była kupa problematycznej roboty i nikt tego nie powtórzy. Wtedy D70- był "nowością". Teraz nikt prywatnie nie opracuje ci tego, bo szkoda zachodu. Firma Nikon tez nie wprowadzi kolejnego języka w starym menu. Posiadam pliki z polskim do D70, jestem zorientowany w temacie.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Rozmowny Awatar Karl Johansson
    Miasto
    Kraków/czasem Gdańsk, ale na razie nie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez romanescou Zobacz posta
    Ja używam migowego, to dopiero męska rzecz
    Męska rzecz - jeden gest - góra...dół...

wybaczcie chamstwo i "otwartość", nie mogłem się powstrzymać. Czasem tak mam
    D300
    Nikkor 24 2.8D, Nikkor 50 1.4G, SB-900

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów