Close

Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 51

Domyślnie

Zastanów się nad EeePC 1000H, ewentualnie 901. Raczej polecałbym 1000H.
    Mały i diabelnie długo trzyma na baterii.
    Podejrzewam, że to będą ważne czynniki, sam właśnie sobie kupiłem 901 do mobilnej pracy i noszenia na wykłady/ćwiczenia.

Odpada jeżeli koniecznością jest napęd optyczny.
    Marek Piotr Praski a.k.a. PaRaGaS
    D80+T17-50/2.8+S30/1.4+N50/1.8+N80-200/2.8+Tair135/2.8+SB-800+Tenba Messenger
    Last.fm | www.marekpraski.pl

Domyślnie

dzieki za opinie.
    Robin - zdaje sie ze ta Kalifornia sie jak na razie wyprzedała, ale faktycznie jest troche wiecej za podobną cenę (ale trzeba dokupic system, nie mozna dokladac ramu ponad 2gb i dosc slaba bateria...)

Paragas - czytalem twoje opinie o tym malenstwie, ale chcę normalny rozmiar matrycy.

Tr0n - ok, utwierdziles mnie, ze generalnie nie robie jakiejs tragicznej pomyłki zyciowej, wypada zatem zabrac sie za poszukiwania.

Wiem mniej wiecej co chcialem, zatem watek mozna zamknąc.
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

ja jestem ogolnie fanatykiem i kibolem IBM-a, bo to zajefajny sprzet, nad ktorym mozna
    jesc, pic, spac i nadal bedzie dzialac. natomiast realny punkt widzenia jest taki, ze z punktu
    widzenia plci pieknej przecietny IBM odpada "bo jest brzydki" tak ze bym sie upewnil, ze
    ten przypadek nie zachodzi.

ogolna prawda w przypadku notebookow jest taka, ze najpierw jest IBM, potem bardzo
    dlugo nic... dalej nic... znowu nic... i potem pojawiaja sie co lepsze modele Toshiby czy
    Asusa... potem znowu nic.... dalej nic... teraz nastepuja wszelkie plastikowe g*a
    w desen HP czy Dell... a potem jeszcze jest cala masa "jednorazowek" typu Fujitsu,
    Acer. przy czym wielkiej roznicy miedzy tymi dwiema ostatnimi grupami nie ma

sa jeszcze wynalazki typu Sony, ale jak ktos banku nie obrabowal to lepiej omijac...

Domyślnie

no a gdzies tam za california access i inna lipa jest jeszcze apple...

jak stawiasz della w szeregu z HP to chyba notebooki na obrazkach tylko dane Ci bylo ogladac...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez R Zobacz posta
    jak stawiasz della w szeregu z HP to chyba notebooki na obrazkach tylko dane Ci bylo ogladac...
    no niezbyt. jak pracowalem na uczelni to mielismy uklad z Dellem i wszystkie nowe laptopy dla pracownikow
    byly wlasnie Della. dostatecznie duzo tego widzialem popekanego jeszcze w okresie gwarancyjnym, zeby
    osobiscie nie chciec Della dotykac. jak to ma w domu na stole lezec to owszem, wytrzyma, ale jakbym mial
    wozic ze soba i narazac na obciazenia mechaniczne, to odmawiam IBM nie jest tak znaczaco drozszy,
    zeby robic sztuczne oszczednosci

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    ja jestem ogolnie fanatykiem i kibolem IBM-a, ...

potem znowu nic.... dalej nic... teraz nastepuja wszelkie plastikowe g*a
    w desen HP czy Dell... a potem jeszcze jest cala masa "jednorazowek" typu Fujitsu,
    Acer. przy czym wielkiej roznicy miedzy tymi dwiema ostatnimi grupami nie ma

sa jeszcze wynalazki typu Sony, ale jak ktos banku nie obrabowal to lepiej omijac...
    eee tam, bez przesady.
    Od wielu lat uzywam Delli i wcale nie uwazam, ze sa jakos szczegolnie kiepskie.

aktualnie d620 (1,66GHz, 2GB Ram) z powodzeniem unosi CS4, a nawet NXa
    Nie mam wprawdzie porownania do innych firm, zatem z ciekawoscią oczekuje osiagów tego r61i...

Domyślnie

o takie cuś znalazłem ostatnio, nawet dośc to działa, wykonanie o niebo lepsze niż CA
    klik

Domyślnie

Mam R61i prawie rok, trochę inna konfiguracja z XP, jestem bardzo zadowolony, wytrzymały, cichy, dobra bateria, jak na razie wszystko śmiga wzorowo
    pzdr
    było żółto i czerwono
    był też FUJI, ale wykończyła go czerwona zaraza
    fotografie Stankiewicz Tomasz

Domyślnie

ano zamówilem szybciutko w maxmanii r61i w cenie 1800 i jeszcze szybciej dostalem odpowiedz, ze oczywiscie nie mają....

Jeszcze pare adresów pokutuje w sieci w cenie ponizej 2000, ale to wszystko lipa...

Domyślnie

A może T43 ?
    Praktyka - Jest wtedy gdy wszystko działa, ale nie wiemy dlaczego.
    Teoria - Jest wtedy gdy wiemy wszystko, a nic nie działa.

Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów