Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 51

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malizna Zobacz posta
    Naprawdę nie rozumiem dlaczego kupując laptopa z taka rozdzielczością używasz innej. Może lepiej zwiekszyc rozmiar czcionki i juz.
    tym bardziej że zaleca się żeby matryca pracowała w rozdzielczości natywnej, inaczej obraz jest skalowany i mogą wystapić przekłamania
    D750 - D7100 - F3 - FE - D40x - nikkor 35/1.8 DX - tokina atx 11-16/2.8 DX - Nikkor 18-105 DX - Nikkor 50 1.8G - Tamron 70-200 2.8 G2 - Zeiss Planar 50 1.4

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malizna Zobacz posta
    Naprawdę nie rozumiem dlaczego kupując laptopa z taka rozdzielczością używasz innej. Może lepiej zwiekszyc rozmiar czcionki i juz.
    Ok spróbuję.
    Pozdrawiam Piotr Nikon z8 z50 + Tamron 90 f2,8 + sb600 +nikkor 18-105 + tamron 150 600 G2

Domyślnie

Po powiększeniu czcionki jest rewelacja
    Pozdrawiam Piotr Nikon z8 z50 + Tamron 90 f2,8 + sb600 +nikkor 18-105 + tamron 150 600 G2

Domyślnie

no to i ja sie podepne... co myslicie o czyms takim: http://www.allegro.pl/item494367033_...ghz_160gb.html
    dla zony, ewentualnie od biedy baaardoz zadnko do fotek na wyjezdzie
    I'm a photographer, I make people immortal. What's Your superpower?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sote Zobacz posta
    no to i ja sie podepne... co myslicie o czyms takim: http://www.allegro.pl/item494367033_...ghz_160gb.html
    dla zony, ewentualnie od biedy baaardoz zadnko do fotek na wyjezdzie
    Co oznacza dla żony? - żeby do torebki się zmieścił? ładny kolor miał? a może żona potrzebuje autocada albo inny specjalistyczny program? czy może dla żony czyli byle badziew?
    pozdrawiam Sebastian

Domyślnie

nie nie badziew nie
    nie chodzi mi w sumie o parametry bo ma ok na nasze potrzeby
    Bardziej chodzilo mi o marke, i czy moze ktos mial do czynienia z tym konkretnym modelem
    I'm a photographer, I make people immortal. What's Your superpower?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sote Zobacz posta
    nie nie badziew nie
    nie chodzi mi w sumie o parametry bo ma ok na nasze potrzeby
    Bardziej chodzilo mi o marke, i czy moze ktos mial do czynienia z tym konkretnym modelem
    Ale napisz co żona ma zamiar robić na tym komputerze. Na tym bardzo ciężko się pisze, moja żona woli duży ekran z dużą i czytelną czcionką więc nie jestem pewien czy szukasz gadżetu dla siebie uzasadniając go potrzebami żony czy faktycznie żona chce się męczyć z taka klawiaturką.

Jeśli chodzi zaś o samego producenta to Gigabyte jest dobrym producentem podzespołów, natomiast dopiero rozpoczyna produkcję laptopów więc trudno jest powiedzieć jak to będzie wyglądało za rok czy dwa.
    pozdrawiam Sebastian

Domyślnie

To ja się również podepnę. Jak dotąd korzystałem z IBM R51 i chciałbym się przesiąść na serię T. Zależy mi na wydajności. Myślałem o T500. Czy ktoś obcował z tym sprzętem?
    Ostatnio edytowane przez velaskez ; 08-12-2008 o 16:35
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów