Szukaj
D750 - D7100 - F3 - FE - D40x - nikkor 35/1.8 DX - tokina atx 11-16/2.8 DX - Nikkor 18-105 DX - Nikkor 50 1.8G - Tamron 70-200 2.8 G2 - Zeiss Planar 50 1.4
Po powiększeniu czcionki jest rewelacja![]()
Pozdrawiam Piotr Nikon z8z50 + Tamron 90 f2,8 + sb600 +nikkor 18-105 + tamron 150 600 G2
no to i ja sie podepne... co myslicie o czyms takim: http://www.allegro.pl/item494367033_...ghz_160gb.html
dla zony, ewentualnie od biedy baaardoz zadnko do fotek na wyjezdzie![]()
I'm a photographer, I make people immortal. What's Your superpower?
nie nie badziew nie
nie chodzi mi w sumie o parametry bo ma ok na nasze potrzeby
Bardziej chodzilo mi o marke, i czy moze ktos mial do czynienia z tym konkretnym modelem![]()
I'm a photographer, I make people immortal. What's Your superpower?
Ale napisz co żona ma zamiar robić na tym komputerze. Na tym bardzo ciężko się pisze, moja żona woli duży ekran z dużą i czytelną czcionką więc nie jestem pewien czy szukasz gadżetu dla siebie uzasadniając go potrzebami żony czy faktycznie żona chce się męczyć z taka klawiaturką.
Jeśli chodzi zaś o samego producenta to Gigabyte jest dobrym producentem podzespołów, natomiast dopiero rozpoczyna produkcję laptopów więc trudno jest powiedzieć jak to będzie wyglądało za rok czy dwa.
pozdrawiam Sebastian
To ja się również podepnę. Jak dotąd korzystałem z IBM R51 i chciałbym się przesiąść na serię T. Zależy mi na wydajności. Myślałem o T500. Czy ktoś obcował z tym sprzętem?
Ostatnio edytowane przez velaskez ; 08-12-2008 o 16:35
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Skontaktuj się z nami