Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: licznik jajkowy

Domyślnie

nie chce mi się wierzyć, że w Szwecji nie ma lepszych tematów na zdjęcia...
    Czas jest ludożercą, więc staram się nie mieć go za dużo.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

oglądam tą fotę któryś raz z rzędu ... niby takie nic, nieostre, ale spróbujecie oglądnąć ją po 3 piwach... od 15 minut śmieję się jak na dobrym kabarecie - to nie ironia ...
    ta fota ma świetny temat, już sam tytuł jest best, zatem jej strona techniczna jest mało ważna ... wygrał temat !

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jck_jck Zobacz posta
    oglądam tą fotę któryś raz z rzędu ... niby takie nic, nieostre, ale spróbujecie oglądnąć ją po 3 piwach... od 15 minut śmieję się jak na dobrym kabarecie - to nie ironia ...
    ta fota ma świetny temat, już sam tytuł jest best, zatem jej strona techniczna jest mało ważna ... wygrał temat !
    Jak dzisiaj rano to przeczytasz, to będziesz chciał przeredagować tego posta, ale niestety już nie będziesz mógł...
    The pięćdziesiąt
    Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Megazordon Zobacz posta
    Jak dzisiaj rano to przeczytasz, to będziesz chciał przeredagować tego posta, ale niestety już nie będziesz mógł...
    Jest rano, czytam ... i nie chcę go zmieniać, zawsze mnie ta fota rozśmieszała razem ze swoim tytułem, a piwo tylko wzmocniło efekt, poza tym nie byłem pod takim wpływem, abym nie wiedział co piszę ;D

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów