licznik jajkowy ktory dzwoni za wczesnie lub za pozno...no coz - z wyprzedazy...
krytyka mile widziana.
m.
Szukaj
licznik jajkowy ktory dzwoni za wczesnie lub za pozno...no coz - z wyprzedazy...
krytyka mile widziana.
m.
zupelnie nowa raczkujaca
d80 + troche juz zabawek i szkielek + prosba o konstruktywna krytyke
Jakos nic ciekawego nie widze w tym zdjeciu. OT poprostu cykniety licznik.
Ale za to pięć gwiazdek siedzi :/
Przyznać się kto?
Nie przechwalając się specjalnie, ale gdyby jakiś admin wrzucił w końcu moją propozycję ujawnienia listy oceniających - to by się w końcu wyjaśniło parę rzeczy.![]()
Jaja! Jak pińć gwiastkuf ... to go i do kalendarza dać, a co?
Bombel słusznie prawi...
(...\/...)
to ja dziękuję za ten kalendarz![]()
D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \
Zdjęcie nie bardzo, zachowanie tych co tak oceniają (gwiazdki) jeszcze gorsze...![]()
zdjęcie życia jeszcze przede mną
Najgorsze to jest komentowanie tych nieszczęsnych gwiazdek, które i tak większość z nas ma w głębokim poważaniu, zamiast zdjęcia
Meghann, myślę, że powinnaś poszukać ciekawszych tematów - pokazanie zwykłego przedmiotu w interesujący i nowatorski sposób to już wyższy stopień wtajemniczenia. Na razie skup się na opanowaniu oświetlenia, poprawnej ekspozycji oraz głębi ostrości. A to zdjęcie potraktuj jako zaprzyjaźnianie się z aparatem![]()
No. To zdjęcie już jest. Teraz tylko napisać opis aukcji i można wstawiać na allegro.
The pięćdziesiąt
Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.
Skontaktuj się z nami