Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Domyślnie

No cóż,różne światełko,różne kolorki i odcienie....
    Fakt,te małe są mało czytelne....ja bym dał więcej kontrastu,bo tak troszkę się wyprało...
    Jedyneczka fajna,ale musi być żywsza....bardziej niż motylek bidula...
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Moim zdaniem apropo czytelności, to przy modlichach jest takie wrażenie ale tutaj jest naprawde dobrze. Nie wiem jaki to gatunek ale były białe.. ktos prezentował i tam wyszla bardzo płasko ale w tym przypadku na tych tłach jest ok.

arachiusz, uważaj.. zaraz znajda się obrońcy much i będzie kolejna afera, tym razem "koperkowa"

.
    . . . - - - . . .

Bla, bla, bla

Domyślnie

powiem szczerze mz wyszła nieżle , najtrudniejsza bestia co focilem wielka i chuda bardzo żle się foci.....tu kilka fot innego autora http://www.modliszki.com/galeria/s_pretiosa.php

pozdr. arachiusz
    arachiusz.pl

Domyślnie

powiem szczerze mz wyszła nieżle , najtrudniejsza bestia co focilem wielka i chuda bardzo żle się foci.....tu kilka fot innego autora http://www.modliszki.com/galeria/s_pretiosa.php kolorki podobne

pozdr. arachiusz
    arachiusz.pl

Domyślnie

arachiusz, uważaj.. zaraz znajda się obrońcy much i będzie kolejna afera, tym razem "koperkowa"
    Nikuś,nie wywołuj wilka z lasu....
    Dla hodowcówi i mających częsty kontakt może to być OK,nie neguję,ale to nie zmienia faktu,że dobrze w tym przypadku i tak oznacza blado......bo one tak mają...a niech tam....Co by nie gadać,to Arachiusz ma węża kontrastowego w kieszeni....i tyle..
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

ok Andrew.. kwestia gustu. Mi pasuje

....

Na tej stronie sa pokazane kokony.. czadzik. Jednak na niektórych zdjęciach słabo trafiał z GO, co nie znaczy , że mi się nie podoba. Całość robi wrażenie. Niezła pasja.

.
    . . . - - - . . .

Bla, bla, bla

Domyślnie

Piękne są - na swój sposób - te paskudy. Budzą tak skrajne odczucia, że w zasadzie ciężko się do nich odnieść jednoznacznie... Pewnie w tym cała ich siła.
    Jeśli chodzi o foty to 3 i 1 według mnie bardzo OK.
    Pozdrawiam,

PS. Stronka z linku bardzo ciekawa... przynajmniej dla takiego modliszkowego lajkonika, jak ja.
    (...\/...)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Burkinafaso Zobacz posta
    Piękne są - na swój sposób - te paskudy. Budzą tak skrajne odczucia, że w zasadzie ciężko się do nich odnieść jednoznacznie... Pewnie w tym cała ich siła.
    jw.

(Ciężko w tych czasach być motylkiem... ale taki lajf )

Pozdrawiam

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów