Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Odwrocona

Domyślnie Odwrocona

Cos z szuflady:

Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Lodz - Southampton

Domyślnie

Bardzo ladne zdjecie.

IMO jest wokol zdjecia lekko poswiata, cosik mi sie zdaje iz wartwa 'zmiekczajaca' (blur) w ktoryms z trybow mieszania warstw i jakos zbyt to widac.
    Takie lekkie Glow wyszlo.

Ale moze mialo tak byc, co nie zmienia faktu iz jest na plus.

Zdjecia zrobione 50mm f1.4 ?? - Pytam bo przymierzam kupic cosik wtym segmencie i tego typu zdjecia coraz bardziej mnie ku temu pchaja .

Pozdrawiam,
    Pawel
    D80, N18-70 kit, S30/f1.4

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez altrey Zobacz posta
    Takie lekkie Glow wyszlo. Ale moze mialo tak byc, co nie zmienia faktu iz jest na plus.
    Tak mialo byc, taki glamour glow. Tez mi sie podoba ten efekt

Cytat Zamieszczone przez altrey Zobacz posta
    Zdjecia zrobione 50mm f1.4 ?? - Pytam bo przymierzam kupic cosik wtym segmencie i tego typu zdjecia coraz bardziej mnie ku temu pchaja .
    Wiesz co, nawet nie pamietam czym to robilem... Nie wiem czy nie kitem Sprawdze pozniej i napisze, choc w studio i przy tej przyslonie to i tak praktycznie wszystko jedno jakie szklo Ale 50/1.4 polecam bo szkielko zacne, choc do portretu zdecydowanie lepsze jest 85/1.8.

Domyślnie

Strasznie duża ręka wyszła na zdjęciu w tym ustawieniu modelki. Z jednej strony subtelna, delikatna fotografia, a na pierwszym planie wielki biceps/triceps.
    Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kobyll Zobacz posta
    Strasznie duża ręka wyszła na zdjęciu w tym ustawieniu modelki. Z jednej strony subtelna, delikatna fotografia, a na pierwszym planie wielki biceps/triceps.
    No niestety, bylem zmuszony do uzycia ogniskowej 43mm (male pomieszczenie), sila wyzsza Mam tego swiadomosc i dlatego mowie, ze do portretu ogniskowa minimum 85mm, inaczej zawsze bedzie przerysowanie w perspektywie.

Domyślnie

Chyba musze wziasc jakies lekcje u Noviki w temacie jak otrzymywac wiecej komentarzy do zdjec

Domyślnie

Dla porownania wrzucam wersje z korekcja perspektywy i kosmetycznym wyciagnieciem ksztaltu tu i owdzie

Domyślnie

ale to poprawianie kształtu jest tak masakrycznie niestaranne, że mogłeś nie wrzucać :P
    http://www.ozzy.maxmodels.pl
    Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.

Domyślnie

druga wstawka w wątku i drugaw rozmiarze dalekim od zalecanego - link

Uprawnienia umieszczania postów