Cos z szuflady:
Szukaj
Cos z szuflady:
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Bardzo ladne zdjecie.
IMO jest wokol zdjecia lekko poswiata, cosik mi sie zdaje iz wartwa 'zmiekczajaca' (blur) w ktoryms z trybow mieszania warstw i jakos zbyt to widac.
Takie lekkie Glow wyszlo.
Ale moze mialo tak byc, co nie zmienia faktu iz jest na plus.
Zdjecia zrobione 50mm f1.4 ?? - Pytam bo przymierzam kupic cosik wtym segmencie i tego typu zdjecia coraz bardziej mnie ku temu pchaja.
Pozdrawiam,
Pawel
D80, N18-70 kit, S30/f1.4
Tak mialo byc, taki glamour glow. Tez mi sie podoba ten efekt
Wiesz co, nawet nie pamietam czym to robilem...Nie wiem czy nie kitem
Sprawdze pozniej i napisze, choc w studio i przy tej przyslonie to i tak praktycznie wszystko jedno jakie szklo
Ale 50/1.4 polecam bo szkielko zacne, choc do portretu zdecydowanie lepsze jest 85/1.8.
Strasznie duża ręka wyszła na zdjęciu w tym ustawieniu modelki. Z jednej strony subtelna, delikatna fotografia, a na pierwszym planie wielki biceps/triceps.
Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski
Chyba musze wziasc jakies lekcje u Noviki w temacie jak otrzymywac wiecej komentarzy do zdjec![]()
Dla porownania wrzucam wersje z korekcja perspektywy i kosmetycznym wyciagnieciem ksztaltu tu i owdzie
ale to poprawianie kształtu jest tak masakrycznie niestaranne, że mogłeś nie wrzucać :P
http://www.ozzy.maxmodels.pl
Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.
druga wstawka w wątku i drugaw rozmiarze dalekim od zalecanego - link
Skontaktuj się z nami