Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Marta2

Domyślnie Marta2

i jeszcze jedno z tej króciutkiej sesji
    D70s, Nikkor 18-70G, Quantuum 300Ws, SB-900, blenda 5w1
    niby to ludzie mówią, że najlepiej się rozmawia przy kawie, czy piwie, ja jednak jestem zdania że najlepiej rozmawia się przy aparacie

Domyślnie

Jeśli chodzi o to foto to moim zdaniem dziwnie jest cięte, nie podoba mi się że modelka nie ma brwi na zdjęciu ( a raczej ma ich kawałki). Zmatowiłabym również nieco skóre modelki bo widać jak odbija się w niej światło. Poza tym modelka wydaje się dość sympatyczna, ma ładne oczka Czekam na więcej prac

Domyślnie

własnie z tym zmatowieniem mam pewien dylemat, a może nawet problem, nie chciałbym tego robić przez jakiekolwiek blurowanie, bo daje to za małą kontrolę nad poszczególnymi segmentami skóry.. chciałbym żeby cera zachowała przy tym możliwie naturalny wygląd.. a nie bardzo mam pomysł jak to ładnie zrobić inaczej, może jakaś podpowiedź?

a prac na pewno będzie więcej, bo to moja partnerka
    niby to ludzie mówią, że najlepiej się rozmawia przy kawie, czy piwie, ja jednak jestem zdania że najlepiej rozmawia się przy aparacie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ZooM88 Zobacz posta
    nie bardzo mam pomysł jak to ładnie zrobić inaczej, może jakaś podpowiedź?
    Emmm... pudrem? Się Swojej Pani spytaj, pewnie będzie wiedziała co zrobić żeby się nie świecić

Domyślnie

no fakt, myślałem raczej w kierunku ps To była taka szybciutka sesja, bo Pani zdjęć nie lubi nie wiedzieć czemu.. ale takimi małymi kroczkami staram się ją ku nim przekonać, jak bym jej się kazał przypudrować i wymalować to by mi gdzieś zwiała

a skoro się poprzednie podobało to wrzucam coś jeszcze

oraz wersja w bw:

nie mogłem się zdecydować, które ładniejsze jesli mogę, to proszę o pomoc, chętnie z jakimś uzasadnieniem

Domyślnie

i nikt nic więcej już nie pokrytykuje?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adam.dorozinski Zobacz posta
    Emmm... pudrem? Się Swojej Pani spytaj, pewnie będzie wiedziała co zrobić żeby się nie świecić
    I uczesać może?

Zbanowany
    Miasto
    na górce

Domyślnie

wyszło, że diabeł tkwi w szczegółach

partnerka bardzo ładna, jak dojdzie staranny make-up, kadr i ,,błysk w oku'' może być świetnie

jedynka mimo wszystko bardziej mi się podoba,
    nie pasują mi ponadto kolczyki i koraliki .......się czepiam

Domyślnie

no ja właśnie lubie takie czepianie, oby tak dalej za jakiś czas prawdopodobnie moje działania wspomoże znajoma wizażystka, więc efekty mogą być ciekawsze

Uprawnienia umieszczania postów