Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: aleksandra...

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie aleksandra...

Co myslicie o czyms takim ?
    1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.

"Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."

Domyślnie

dla mnie SUPER. A z detali to na ostatnim kadrze szkoda ucietej stopy i szkoda, ze nie ma ujecia z bardziej widoczna twarza (otwartymi oczyma). Ale tak czy owak, bardzo mi sie podoba, szczegolnie 1 i 2.
    jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...

Domyślnie

dlaczego te majtki tak wiszą???!!!
    a już mi się podobał jak jechałem od góry a tu taka historia z gatkami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacek.gold Zobacz posta
    dlaczego te majtki tak wiszą???!!!
    a już mi się podobał jak jechałem od góry a tu taka historia z gatkami
    no wiesz.. jakos w ferworze pstrykania mi to umknelo.. ale potem jeszcze ktos oprocz Ciebie to zauwazyl (w dodatku kobieta) ..istotnie..no ale..hmm..nie wiem.. moze modelka schudla ?

a co do piatki nie otwierajacej sie.. istotnie..
    piatka taka wlasnie..dyskusyjna ale chcialbym, zebyscie sie wyrazili o tym tez :
    5.
    "Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ars Zobacz posta
    no wiesz.. jakos w ferworze pstrykania mi to umknelo.. ale potem jeszcze ktos oprocz Ciebie to zauwazyl (w dodatku kobieta) ..istotnie..no ale..hmm..nie wiem.. moze modelka schudla ?
    ..albo majty sie rozciagnely
    jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...

Vodafone
    Gość

Domyślnie

Jeśli miałbym wybrać to 6-tka najbardziej mi się podoba...

Domyślnie

1 i 2 - Bardzo podobają mi się kolory i kadry - szkoda jedynie, że na dwójce włosy zasłaniają oczy bo w tym akurat kadrze jakoś mi to nie pasuje, ale i tak te dwa zdjęcia podobają mi się bardzo.
    3 i 4 - Ze względu na wspomnianą kolorystykę w tym zestawieniu wersje b/w mi nie pasują, wolałbym jednak w kolorach.
    5 mi się niestety nie otwiera
    6 - Wydaje mi się trochę za ciemna i szkoda tej obciętej stopy.

Domyślnie

to ostatnie jest mila odmiana od schematu: "a teraz zarzuc wlosami, bedziemy pstrykac"...

ogolnie, to strasznie z metra ciete te foty. troche wiecej pomyslow i zroznicowania

Domyślnie

zroznicowania..no fakt.. to moze bez rzucania wlosami i epatowania cialem cos takiego

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Lodz - Southampton

Domyślnie

Witam

Kadry bardzo fajne, fajna obróbka. Ze wskazaniem na 2 i 6. Na ostanim jakos uchwycony profil twarzy modelki mi lekko nie pasuje (moze mina), co nie zmienia faktu iz zdjecie tez bardzo przyjemne.
    Generalnie wszystkie bardzo przyjemne w odbiorze

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów