Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 44

Domyślnie

To ile można cenić sprzęt mniej za taki pierdół za przeproszeniem 50 złotych ? W jaki sposób to pomniejsza walory użytkowe tego sprzętu - w żaden .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Michał Jędrak Zobacz posta
    Nie bardzo rozumiem... Kupujesz z USA aparat z przebiegiem 2000 zdjęć i chcesz go teraz sprzedać niby jako nowy i te smugi w tym przeszkadzają?
    Gdy aparat kupilem w czerwcu, byl nowy,.....na dzien dzisiejszy ma przebieg ok. 2000 zdjec, a nie w momencie kupna....lecz niedawno pojawily sie te smugi wewnatrz....pisalem - gdybym chcial sprzedac, to moze byc maly problem w zakwalifikowaniu aparatu jako "nowego" przy takiej transakcji.....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez witold68 Zobacz posta
    Gdy aparat kupilem w czerwcu, byl nowy,.....na dzien dzisiejszy ma przebieg ok. 2000 zdjec, a nie w momencie kupna....lecz niedawno pojawily sie te smugi wewnatrz....pisalem - gdybym chcial sprzedac, to moze byc maly problem w zakwalifikowaniu aparatu jako "nowego" przy takiej transakcji.....
    problemem powinno być już to, że go używałeś kilka miesięcy i zrobiłeś 2k zdjęć. Nowy to nowy i koniec.
    2xD700, 2xSB910, Z 16 2.8, S20 1.8, T28-75 2.8,N 35 1.8, N50 1.4, 85 1.8, S 150 2.8
    NAKMUAY BLOG

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez artko Zobacz posta
    To ile można cenić sprzęt mniej za taki pierdół za przeproszeniem 50 złotych ? W jaki sposób to pomniejsza walory użytkowe tego sprzętu - w żaden .
    Pierduł - pierdołem - ale w tym momencie aparat nie spełnia wymogów stawianych urządzeniu w pełni sprawnemu.
    To podobnie, jak - mam samochód bez lampy podświetlającej tablicę rejestracyjną - a policjant się czepia
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez amirez Zobacz posta
    Pierduł - pierdołem - ale w tym momencie aparat nie spełnia wymogów stawianych urządzeniu w pełni sprawnemu.
    To podobnie, jak - mam samochód bez lampy podświetlającej tablicę rejestracyjną - a policjant się czepia
    ...I wlasnie o to mi chodzi..........nie spełnia wymogów urzadzenia sprawnego ! .....pozdrawiam

Domyślnie

qrcze też mam smugi
    W życiu bym tego nie zauważył, gdybym nie czytał forum

Ale czy to problem? Dla mnie żaden
    Pozdrawiam nieutulonych w żalu smugowym
    NIKON

Domyślnie

Właśnie wyczytałem, że Ken Rockwell ma dokładnie taki sam problem ze swoim D3.
    The name of the game is to fill the frame.

Domyślnie

pewnie nikon ma tylko jedną brudną szmate do przecierania LCD na produkcji i stąd to sie bierze :P hehe albo przecierają je małe brudne chińskie palce ;P
    D300|MB-D10| n17-55 f2.8 ED | n 85 f1.8 | n35 f2| n70-300G |sb600|i wiele rzeczy w planach

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zakwas Zobacz posta
    Właśnie wyczytałem, że Ken Rockwell ma dokładnie taki sam problem ze swoim D3.
    Ciekawe,...moze kolega wstawic link do tego artykulu?

Domyślnie

A ja... Jak na razie niemam żadnej smugi... Czy na włączonym LCD, czy na wyłaczonym...
    Nikon D80 + śmieci, I jeszcze D300 teraz mam.

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów