Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Domyślnie

Najlwpsze z pokazanych. I fajne.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Dziękuję

Domyślnie

Dopuszczalne, jeśli nie przeszkadza w odbiorze i nie drażni. Na tym zdjęciu zwraca się uwagę na twarz dziecka, nie na jego sylwetkę, więc nie przeszkadza mi to cięcie. Mogłaś jedynie troszkę zwiększyć EV na +1/3. Bo wg mnie odrobinkę za ciemne. Ale to tylko moje zdanie

Domyślnie

Moim skromnym zdaniem zdjęcia z pierwszego postu to niestety pstryki chyba przypadkowe. Nieprzemyślane kompletnie kadry. Poucinane nieco bez sensu. Podoba mi się jedynie ostatnie zdjęcie. Śliczna modelka, więc wykorzystaj to. Nie mówię o tym byś robiła jej pozowane zdjęcia i wykorzystywała do tego studio, ale wiem z doświadczenia, że w domu można wykombinować całkiem fajne warunki do fotografii. No i polowanie na moment, minę, uśmiech... Powodzenia
    Pozdrawiam - Aga
    Trzaski w kuchni || Młode Trzaski
    D70s|N18-70|N50|S70-300|SB-800

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Grzegorka Zobacz posta
    Moim skromnym zdaniem zdjęcia z pierwszego postu to niestety pstryki chyba przypadkowe. Nieprzemyślane kompletnie kadry. Poucinane nieco bez sensu. Podoba mi się jedynie ostatnie zdjęcie. Śliczna modelka, więc wykorzystaj to. Nie mówię o tym byś robiła jej pozowane zdjęcia i wykorzystywała do tego studio, ale wiem z doświadczenia, że w domu można wykombinować całkiem fajne warunki do fotografii. No i polowanie na moment, minę, uśmiech... Powodzenia
    Dzięki

Pozdrawiam

Domyślnie

Cala Mama

Domyślnie

Pastelowy aniołek

wiem wiem.....za mocny flesz- mój kolejny problem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Karioka Zobacz posta

wiem wiem.....za mocny flesz- mój kolejny problem
    Poczytaj to: http://www.foto.jasiu.pl/ i już żaden problem

Domyślnie

Już nigdy w życiu nie zrobię obróbki na swoim laptopie...widziałam zdjęcie na monitorze w pracy...masakra

Dzięki za linka...mam lekturę na weekend

Pozdrawiam,

Karola

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów