mam to samo, kupując body od Cichego70 byłem o tym poinformowany ale gdybym nie wiedział to nie szybko bym to zauważył... w sumie pierdoła ale pedantów może drażnić![]()
Szukaj
mam to samo, kupując body od Cichego70 byłem o tym poinformowany ale gdybym nie wiedział to nie szybko bym to zauważył... w sumie pierdoła ale pedantów może drażnić![]()
D300|MB-D10| n17-55 f2.8 ED | n 85 f1.8 | n35 f2| n70-300G |sb600|i wiele rzeczy w planach
Zgadzam sie jak najbardziej, ale z drugiej strony tak to wlasnie wyglada: ewidentne smugi po "przecieraniu"...
a czy przy kupnie, uwzgledniono ten mankament "cenowo"?...
czy może ktoś załączyć zdjęcie z przykładem tragedii ?
+D300 | +N18-200 f/3.5-5.6G | -N50 f/1.8D | -N50 f/1.4G | +SB-900 | +BC-900
ha!!! i nawet zniżka była z tej okazjiale nie ma czym się przejmować uważam , najważniejsze, że tak naprawdę, to widać tylko przy wyłączonym wyświetlaczy i to jak słońce pada na niego -aha i "wadę" zauważył prz3mo więc to pewnie jego sprawka
.W pracy nie przeszkadza kompletnie w niczym
![]()
Ostatnio edytowane przez cichy70 ; 16-10-2008 o 20:40 Powód: literówka
D300|MB-D10| n17-55 f2.8 ED | n 85 f1.8 | n35 f2| n70-300G |sb600|i wiele rzeczy w planach
Oczywiscie zgadzam sie z wami, ze slabo widac te smugi i dopiero pod swiatlo, lecz w kwestii sprzedazy tego sprzetu jako nowy odpada...
Nie ja się pomyliłem tylko Amirezja tylko zacytowałem kolegę.
Jasne że robi to bezmyślny automat, ale ktoś zakłada na niego jakieś ala szmatki, pucerki etc. i najwyraźniej słabo tego pilnuje, można zresztą dostrzec że ślady są zbyt regularne jak na ludzką rękę.
No ale nic to, nie ma co popadać w pedantyzm bo w niczym to nie przeszkadza .
Skontaktuj się z nami