Wg. mnie nie ;]
Podobają mi się barwy, niemal żywcem wyjęte z obrazów Jacka Malczewskiego czy Maksymiliana Gierymskiego... a ostatnie pachnie mi "Wschodem księżyca" Masłowskiego![]()
Szukaj
Wg. mnie nie ;]
Podobają mi się barwy, niemal żywcem wyjęte z obrazów Jacka Malczewskiego czy Maksymiliana Gierymskiego... a ostatnie pachnie mi "Wschodem księżyca" Masłowskiego![]()
Mnie się podobają 5 i 3 w takiej kolejności. Chociaż 3 mogła być trochę szersza.
Na moj gust, nieco lepiej. Dalbym tylko mniej czerwieni, bo troche zabija inne odcienie.
Co do "pojechanych" kolorow, jest to u mnie sprawa indywidualna dla kazdego zdjecia.
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
No to musze Cie zmartwic. Dla mnie to zdjecie jest totalnie naciągane. A na usprawiedliwienie mojego zdania powiem że to JA tam byłem i nikogo z tu obecnych Kolegów tam nie widziałem...
D300;N50/1.8;N18-55/3.5-5.6;N80-200/2.8;N300/4;TC N17
Zaden problem. Nie podwazam wiarygodnosci. Powiedzialem tylko, jak odbieram.
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
Uważam, że bardzo dobra seria. Stonowane kolory jak najbardziej w tym przypadku.
Kadry takie są a nie inne, bo co ... miał poodwracać drzewa.
Poza tym gratulacje za to, że ktoś kto zajmuje się "ptaszkami" super poradził sobie w innej działce.
Takie fotografie bardzo ciężko się przecież wykonuje, bo czas o poranku zasuwa szybciej niż się wydaje.
Ja szczerze gratuluje udanego wschodu
Kolejne zdjęcia również mi się podobają. Zaznaczam jest to moja subiektywna ocena. Wszystko rozbija się o kwestie gustu, a o gustach się ponoć nie dyskutuje.
Natomiast dyskusja o kolorkach itp. że komuś się wydaje że powinno być czego tam więcej lub mniej to jest jak dla mnie nie na miejscu. Jeżeli autor twierdzi, że tak właśnie to wyglądało i odpowiada rzeczywistości to ok. Zupełnie nie rozumiem natomiast zachwytów nad fotkami, które tutaj się pojawiają które mają przewalone kolory w PS na maxa, są wręcz nienaturalne, zieleń bardzo często jest prawie świecąca, nasycenie grubo przesadzone i jest pienie z zachwytu. Ale to kwestia gustu.
nic...
Skontaktuj się z nami