Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 41

Wątek: Wierzby

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Na moj gust, nieco lepiej. Dalbym tylko mniej czerwieni, bo troche zabija inne odcienie.

Co do "pojechanych" kolorow, jest to u mnie sprawa indywidualna dla kazdego zdjecia.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

No to musze Cie zmartwic. Dla mnie to zdjecie jest totalnie naciągane. A na usprawiedliwienie mojego zdania powiem że to JA tam byłem i nikogo z tu obecnych Kolegów tam nie widziałem...
    D300;N50/1.8;N18-55/3.5-5.6;N80-200/2.8;N300/4;TC N17

bombel
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mmsko Zobacz posta
    No to musze Cie zmartwic. Dla mnie to zdjecie jest totalnie naciągane. A na usprawiedliwienie mojego zdania powiem że to JA tam byłem i nikogo z tu obecnych Kolegów tam nie widziałem...
    Czyli, Drodzy Koledzy - tam tak naprawdę było.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bombel Zobacz posta
    Czyli, Drodzy Koledzy - tam tak naprawdę było.
    Dokładnie. I staram sie w jak najbardziej wiarygodny sposób to oddać a nie pokolorować zdjęcie żeby sie podobało...

Domyślnie

Uważam, że bardzo dobra seria. Stonowane kolory jak najbardziej w tym przypadku.
    Kadry takie są a nie inne, bo co ... miał poodwracać drzewa.
    Poza tym gratulacje za to, że ktoś kto zajmuje się "ptaszkami" super poradził sobie w innej działce.
    Takie fotografie bardzo ciężko się przecież wykonuje, bo czas o poranku zasuwa szybciej niż się wydaje.
    Ja szczerze gratuluje udanego wschodu

Domyślnie

Kolejne zdjęcia również mi się podobają. Zaznaczam jest to moja subiektywna ocena. Wszystko rozbija się o kwestie gustu, a o gustach się ponoć nie dyskutuje.
    Natomiast dyskusja o kolorkach itp. że komuś się wydaje że powinno być czego tam więcej lub mniej to jest jak dla mnie nie na miejscu. Jeżeli autor twierdzi, że tak właśnie to wyglądało i odpowiada rzeczywistości to ok. Zupełnie nie rozumiem natomiast zachwytów nad fotkami, które tutaj się pojawiają które mają przewalone kolory w PS na maxa, są wręcz nienaturalne, zieleń bardzo często jest prawie świecąca, nasycenie grubo przesadzone i jest pienie z zachwytu. Ale to kwestia gustu.
    nic...

Domyślnie

Zaden problem. Nie podwazam wiarygodnosci. Powiedzialem tylko, jak odbieram.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

Dzieki za zrozumienie.
    O kadrach moge dyskutować bo to rzecz którą mozna zmienić/poprawić ale dyskusja o kolorach to tak jak mówisz raczej nie w tym dziale... no chyba że kolory sa nierealne.
    A co do "przewalonych kolorów w PS na maxa" to tak jak napisałeś "o gustach sie nie dyskutuje". Ja tego nie lubie ale jestem chyba w mniejszości... Tylko pytanie ile w tym jeszcze fotografii zostało...?

Cytat Zamieszczone przez Szuwar Zobacz posta
    Poza tym gratulacje za to, że ktoś kto zajmuje się "ptaszkami" super poradził sobie w innej działce.Takie fotografie bardzo ciężko się przecież wykonuje, bo czas o poranku zasuwa szybciej niż się wydaje.
    Ja szczerze gratuluje udanego wschodu
    Mam świetnego nauczyciela. Jednego z najlepszych w tej dziedzinie jakiego znam

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów