Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    zauwazyłem ze wiele fotek komentujesz od chwili pojawienia się na forum ,i to czesto np.takimi słowami jak wtym wątku powiedz mi co w tej fotce jest bardzo na tak ,to moze i ja sie do niej przekonam

ps .trzeba brać odpowiedzialność za swoje słowa ,fotke wstawił początkujacy forumowicz a Ty przekonywujesz go o wartości jego dzieła i upewniasz go w tym ze idzie we właściwym kierunku - mozna w ten sposób wypaczyć komuś gust

pozdrawiam
    Dostałem opierdaty od starszego kolegi?

To moja subiektywna opinia, fotka nie powala, ale nie jest też zła, jak napisałem nie podoba mi się jej dolna część - co do reszty jestem na tak, technicznie w miarę ok, kolorki ładne, ostrość jest - ot pocztówka jakich setki na tym forum. Może słowa "bardzo na tak" są przesadzone, zgoda.

Nie będę Cię do niej przekonywał - Twoje zdanie możebyć inne i ja je szanuję.
    D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sowulus12 Zobacz posta
    Dostałem opierdaty od starszego kolegi .

jeżeli tak to odbierasz, to mało zrozumiałes z mojego postu - przesledz swoje a znajdziesz w nich to o czym piszę

pozdrawiam

Domyślnie

Harb, dość o tym - szkoda na to czasu - możemy o tym podyskutować na PW, po co mają to wszyscy czytać, nikogo to nie interesuje, a już napewno nie autora tematu.

Jeżeli masz ochotę na zdrową dyskusję na ten temat to zapraszam.
    D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \

Domyślnie

<lol> no w szoku jestem, że moja fotka wywołała taką dyskusję. Z napisem pojechałem wiem lipa. Natomiast co do samego zdjęcia to zaiste było to takie sobie cyknięcie, mi osobiście i subiektywnie fotka się podoba, wolałbym aby łódka była bliżej po prawej stronie, między linią trzcin a słowem młyn, mniej więcej w połowie. No, ale jak sięnie ma co się lubi to się lubi co się ma.

Dorzuciłem fotkę bez napisu z chyba poprawionym odbiciem. Jeszcze nie skumałem nowego LCD, a na CRT zobaczę dopiero w poniedziałek.

Serdeczności! A co do sprzętu to D5300 | Sigma 18-35 F1.8 Art | N10-20 | N70-300

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów