ot tak,taki zwykły strzal
Szukaj
- Zrób taką próbę: popatrz na to zdjęcie zasłaniając kilka centymetrów od dołu. Samo odbicie nie jest złe, ale w tym przypadku wprowadza spore zamieszanie na zdjęciu. Po odcięciu tych kilku cm z dołu pozostaje spokojny i bardzo ładny widoczek znad jeziora.
Pozdrawiam i życze sukcesów w fotografowaniu!
/r./ Chaim
Nikon D300 + N. 18-105, To. 11-16, S.17-70, Ta.70-300, Nikon F401s + Soligor 19-35, Minolta F300, Kiev 4 + Jupiter 8M, Zorkij S + Industar 22 ...
Harb, dość o tym - szkoda na to czasu - możemy o tym podyskutować na PW, po co mają to wszyscy czytać, nikogo to nie interesuje, a już napewno nie autora tematu.
Jeżeli masz ochotę na zdrową dyskusję na ten temat to zapraszam.
D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \
<lol> no w szoku jestem, że moja fotka wywołała taką dyskusję. Z napisem pojechałem wiem lipa. Natomiast co do samego zdjęcia to zaiste było to takie sobie cyknięcie, mi osobiście i subiektywnie fotka się podoba, wolałbym aby łódka była bliżej po prawej stronie, między linią trzcin a słowem młyn, mniej więcej w połowie. No, ale jak sięnie ma co się lubi to się lubi co się ma.
Dorzuciłem fotkę bez napisu z chyba poprawionym odbiciem. Jeszcze nie skumałem nowego LCD, a na CRT zobaczę dopiero w poniedziałek.
Serdeczności! A co do sprzętu to D5300 | Sigma 18-35 F1.8 Art | N10-20 | N70-300
Skontaktuj się z nami