Close

Strona 5 z 8 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 79

Domyślnie

Nie wiem, czy sama Kalina mi odpowie, ale może ktoś z Was wie, w jakim programie można uzyskać takie kolory jak na zdjęciu numer 3?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez waleszczka Zobacz posta
    Nie wiem, czy sama Kalina mi odpowie, ale może ktoś z Was wie, w jakim programie można uzyskać takie kolory jak na zdjęciu numer 3?
    Wydaje mi się, że w każdym (do obróbki zdjęć ) Problemem nie jest to, w czym to zrobić, tylko JAK to zrobić.
    5D, 28 1.8, 17-35 2.8-4, 50 1.4, 85 1.8

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez till Zobacz posta
    Wydaje mi się, że w każdym (do obróbki zdjęć ) Problemem nie jest to, w czym to zrobić, tylko JAK to zrobić.
    O tak, zdecydowanie lepiej to ująłeś Ale może ktoś da mi choć kilka wskazówek jak zbliżyć się do takiego efektu?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez waleszczka Zobacz posta
    Ale może ktoś da mi choć kilka wskazówek jak zbliżyć się do takiego efektu?
    Myślę, że w zabawie kolorami jest trochę tak jak z gotowaniem. (Choć może najlepszą kucharką nie jestem, ale moja sałatka z tuńczyka daje rady ;)

W zdjęciu numer trzy o które pytasz jest właśnie taka zabawa w smaki słodko-kwaśne. Najpierw wywołałam RAWa na chłodno, jeszcze go kwaskowo pochładzając. A potem ociepliłam polewając miodem:)
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kalina Zobacz posta
    Myślę, że w zabawie kolorami jest trochę tak jak z gotowaniem. (Choć może najlepszą kucharką nie jestem, ale moja sałatka z tuńczyka daje rady

W zdjęciu numer trzy o które pytasz jest właśnie taka zabawa w smaki słodko-kwaśne. Najpierw wywołałam RAWa na chłodno, jeszcze go kwaskowo pochładzając. A potem ociepliłam polewając miodem
    Co profeska, to profeska Dzięki Kalina. Prowadzisz może jakieś warsztaty albo kursy w Warszawie?

pebees
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kalina Zobacz posta
    W zdjęciu numer trzy o które pytasz jest właśnie taka zabawa w smaki słodko-kwaśne. Najpierw wywołałam RAWa na chłodno, jeszcze go kwaskowo pochładzając. A potem ociepliłam polewając miodem
    Aaaaa.... to będzie książka kucharska?

Domyślnie

od 2-4 zdjęcia jak i kadry bardzo trafne, obróbka super.
    Reszta zdjęć moim zdaniem nic co przykuło by wzrok, zwróciłem uwagę na 12 zdjęcie gdzie ręka pani młodej jest bardzo ciemna-niby jest tam gałązka i ręka ma prawo być w lekkim cieniu ale moim zdaniem obróbka uwydatniła zaciemnienie ręki przez co widać jakby ta cześć ciała była po prostu brudna lub nieudolnie obrobiona.

Domyślnie

Świetny reportaż ślubny
    podpis niezgodny z regulaminem forum

Domyślnie

o cholera, ale wykopalisko
    Krzysztof Papierkowski

Domyślnie

myślałem że to nowy temat ale patrzę tyle wejść i wpisów już jest , i tak pozwoliłem sobie jeszcze raz obejrzeć z wielką wielką przyjemnością
    D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....

Strona 5 z 8 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów