Close

Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy ... 678
Pokaż wyniki od 71 do 79 z 79

Domyślnie

kroolik możemy zrobić test. Mam słabe portofolio. Za jakiś czas pożyczysz mi ... 5 zdjęć ze ślubu, Twoich. Usuniemy EXIF a ja wstawię. I zobaczysz jakie zjechy będą. Powaga. A dlaczego? Patrze cytat. Potem Ty wstawisz zdjęcia z tego samego ślubu. I zobaczysz będzie git.

W celu dalszych instrukcji ustawki kontakt na PM :)

Pozdrawiam

Skos był tylko wskazany tylko po to by wykazać "coś", mieć do czego się czepić dla potrzeb dyskusji.
    Ostatnio edytowane przez Michal_C ; 01-02-2011 o 22:55
    FUJI X-T3/18-55/35 1.4

Domyślnie

Szkoda ze napisałes to publicznie, teraz bedą uwazac na zdjecia ktore wstawisz!
    Trzeb bylo napisac PM-ke do kroolika, gdyby sie zgodzil bylby bardzo ciekawy eksperyment. Ja sam uwazam ze TWA na tym forum jest wszedobylskie, i az nie miło czasem sie to czyta.
    Ale jestem ciekaw min, gdyby udalo sie tak zrobic w konia paru forumowych wyjadaczy-wazeliniarzy z TWA!
    Zdjecia zjechane, a tu zonk,..... bo foty znanego uzytkownika forum, ktorego zawsze sie chwali.
    Fajnie by było!
    D90/grip|D50|T17-50/2.8|N35/1.8|N50/1.8|18-55VR|SB-900|Nissin Di866|

Domyślnie

ale to w sumie nic dziwnego ze tak jest.
    ci powiedzmy- "wielcy" mają swoj styl, coś tworzą nowego i to logiczne, ze im nalezą sie pochwaly.

muzyk tworzy przebój, lansuje jakis nowy styl i mimo tego, ze poźniej tysiace ludzi odgrywa ten kawalek po swojemu (na weselach - hehehe), albo tworzą na bazie nowego stylu- to oczywiste, ze nie im nalezy sie uwielbienie.
    takie koleje losu.
    a co mamy na naszym rynku?? nasladowanie Kaliny, Adama, Smoków, Blyskotliwych i mechanizm musi byc ten sam. wiec nie dziwcie sie niczemu.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piom Zobacz posta
    1/ rewelacja, 10 mnie już dawno temu zmiotła, natomiast 5 i 9 mi się coś gryzą przez te skosy (momenty świetne) kto pisze że coś jest nie tak z każdym zdjęciem to czepialski jest! nie wyobrażam sobie perfekcyjnego reportażu bez małych pomyłek zresztą jak wszystko było by zrobione idealnie to chyba wiało by nudą. Mimo iż reportaż już trochę posiwiał nadal się broni! a to chyba wystarczy! pozdrawiam autorkę!
    Ja pewnie jestem jakiś z kosmosu bo w przeciwieństwie do większości z Was nie znam Kaliny, widać nie jestem z branży, jej prace widzę po raz pierwszy w tym wątku i dlatego mogę ocenić tylko to co widzę.

Co rewelacyjnego jest w zdjęciu nr 1? jak dla mnie zwykły portret.

4, 5 i 9? - skosy tj. ślubna sztampa, no chyba, że to zdjęcia symboliczne mówiące o tym, że w tym małżeństwie młoda zawsze będzie miała "pod górkę".

zdjęcie 6: ani to zdjęcie młodych ani rodziny ani ołtarza, kawał podłogi do obcięcia

zdjęcie 7: młoda wyrzucona w tło to nie jest dobry pomysł no chyba, że powrócimy do zdjęć 4, 5 i 9 gdzie młoda miała "pod górkę" to wyjdzie, że nie tylko "pod górkę", ale i że "pierwszych skrzypiec" też nie będzie grała.

10 - bardzo fajny pomysł

17 - najmocniejsze zdjęcie całej serii

Domyślnie

@pmpmwd

wyjdzie ze ślepo bronie Kaline (kto by pomyslal ), ale jesli piszesz w pierwszym zdaniu, ze nie jestes w branzy to wybacz- ale trudno ci ocenić zdjecia w sposob - powiedzmy- obiektywny, trafny.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Super robota!
    NIKON D3, D80, N 24-70 F2.8, N 50 F1.8, N 70-300 VR, SB-800
    [email protected]

Domyślnie

Jakaś taka nagonka na Kalinę się zrobiła. Zazdrość przez Was przemawia i tyle (żartuję oczywiście). Kalina jeśli czytasz ten wątek jeszcze, co z książką, o której wspominałaś?

Oszczędny w słowach Awatar zymir
    Miasto
    Biała Podlaska

Domyślnie

Świetne zdjęcia, i wiem czemu Panna Młoda statystycznie częściej jest na zdjęciach niż Pan Młody, bo Bije od niej naturalna radość.
    Nie ważne jest dłuto - ważna jest rzeźba.

Domyślnie

Coś się ruszyło z tą książką?
    wpisz 🐒i foto ale nie taką małpę jak w zoo tylko taką jak w emajlu
    ŚREDNI FORMAT jest tylko średni MIKRO CZTERY TRZECIE jest mikro KROP to wycinek całości PEŁNA KLATKA jest najlepsza bo jest pełna

Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy ... 678

Uprawnienia umieszczania postów