Close

Strona 1 z 7 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 64

Domyślnie Nowe Zeissy - także dla nas...

Domyślnie

Jeszcze rzeby to było po inglijsku to bym coś zrozumiał , ale z niemieckim to ja na bakier Mógłby ktoś jakieś streszczenie z tego zrobić ?

pebees
    Gość

Domyślnie

Chyba 'dla nich', nie dla nas.

Domyślnie

Ale Distagon T*2,8/21 jest też ZF...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bonthyc Zobacz posta
    Jeszcze rzeby to było po inglijsku to bym coś zrozumiał , ale z niemieckim to ja na bakier Mógłby ktoś jakieś streszczenie z tego zrobić ?
    http://translate.google.pl/translate_t#

google twoim przyjacielem jest

Domyślnie

Czerwona banderola dostaje trzy nowe Zeissy, a nam się oberwie jednym Distagonem 21/2.8, który i tak wydaje się potencjalnie najciekawszym szkłem z całej trójki.
    D300s ; F100 ; T 17-50/2.8 ; N 28-70/3.5-4.5 ; N AF 50/1.8D ; N AF 85/1.8D ; N AF-S 70-300/4.5-5.6 VR ; SB-800
    www.piotrnosek.pl <-- zapraszam!

Domyślnie

Ale 50 i 85 jest do nikona już od dawna, chyba że to jakaś kolejna generacja tych dwoje?
    D200 | FM3a | C645

Domyślnie

W zapodanym artykule chodzi generalnie o to, że Canonierzy nareszcie też dostaną manualne Zeissy, które dla Nikona są już trzeci rok na rynku. Natomiast oferta serii ZF z bagnetem Nikona (do tej pory już 8 obiektywów, kto nie kuma niemieckiego, może je obejrzeć na stronie Zeissa po angielsku) wzbogaca się właśnie o Distagona 2,8/21. Można tylko żałować, że amator przez całe życie nie uzbiera kasy na wszystkie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JacekB Zobacz posta
    W zapodanym artykule chodzi generalnie o to, że Canonierzy nareszcie też dostaną manualne Zeissy, które dla Nikona są już trzeci rok na rynku. Natomiast oferta serii ZF z bagnetem Nikona (do tej pory już 8 obiektywów, kto nie kuma niemieckiego, może je obejrzeć na stronie Zeissa po angielsku) wzbogaca się właśnie o Distagona 2,8/21. Można tylko żałować, że amator przez całe życie nie uzbiera kasy na wszystkie.
    Ken Rockwell () porównywał 50tki Nikona z różnych okresów, dorzucił do tego porównania Zeissa i wniosek ZTCP był taki, że Zeiss był najgorszym szkłem w zestawie.
    Marek Piotr Praski a.k.a. PaRaGaS
    D80+T17-50/2.8+S30/1.4+N50/1.8+N80-200/2.8+Tair135/2.8+SB-800+Tenba Messenger
    Last.fm | www.marekpraski.pl

Strona 1 z 7 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów