Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Justyna

Domyślnie Justyna

Witam. Dziś kolejne 2 kadry do oceny... Sesyjka właściwie na spontanie.. do D40 podpięta 50/1.8 - pierwsza konforntacja mojego oka z MF... Proszę o uwagi i ocenę

1.

2.

PS. Dajcie znać, gdyby linki nie hulały... Imageshack lubi ostatnio różne strzały robić...
    FX+ FX + 20-35/2 + 50/1.4 + 85/1.8 + 70-200/2.8 VR

Domyślnie

jak na manualne oko.. jak dla mnie w porządku. na temat reszty się nie wypowiadam bo się nie znam.
    D7100 + MB-D15 | D80 + MB-D80 | 14-24/2.8G | 18-55VR | 70-300VR | 35/1.8G | 85/1.4G | SB-900 | SB-800 | 650AW | 055XPROB | 501HDV |

Domyślnie

Ostrość super. Szkiełko opanowane
    Pierwsze leciiiii w lewo!
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez amirez Zobacz posta
    Ostrość super. Szkiełko opanowane
    Pierwsze leciiiii w lewo!
    Jeszcze nie do końca... Te 2 to jedne z najostrzejszych z sesyjki na reszcie ostrośc na murze, albo jeszcze gdzieś indziej

A co do krzywości to racja, dopiero teraz zobaczyłem..

Domyślnie

Ponad 170 odwiedzin i tylko 2 opinie.... Jest aż tak źle ??

Domyślnie

Nie chodzi o to, że źle. Moim zdaniem wszystko rozbija się o to, że kadry są sztampowe do bólu i większość z nas widziała takie same wiele razy...
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

Jak dla mnie to tylko pierwsze zdjęcie (chociaż z tyłu linie trochę krzywo i to trochę przeszkadza).
    Na drugim coś mi nie leży budynek za modelka trochę razi ( za jasny sam nie wiem )
    Leszek Jarzębowski
    -----------------

Domyślnie

na obu zdjeciach balagan w kadrze. drugie jest nienaturalnie plaskie - blyskales lampa prosto z aparatu?

Domyślnie

Jak byś drugie pstryknął na większej dziurze, to byś ładnie wyziolował modelkę z tłą i tak bardzo by ono nie przeszkadzało. Tym szkiełkiem można na prawdę fajnie manipulować GO. Ja rozumiem, że manualne ostrzenie itd, dlatego właśnie te aparaty tak średnio nadają się do manualnych obiektywów... Nie wiem, jak te trzy- i jedno- cyfrowe modele, ale te wszystkie 40, 60, 80, to raczej lipa pod tym względem...

Uprawnienia umieszczania postów