Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Aga - Ach te oczy | Jeszcze kilka ujec..

Siema....

Nadal nie moge sie zdecydowac co do kilku fotek
    przedstawiam jeszcze jedna serie z ostatniej sesji z Aga do Waszej oceny

1.

2.

3.

4.

5.

bonusy....

6.

7.

8.

9.

10.

Na tym zakonczymy serie... Aga wyjechala do Polski wiec niesety dopiero w przyszle wakacje znow sie spotkamy i zapewne cos nowego zrobimy

dziekuje za Cierpliwosc.. mam nadzieje ze i ten set sie podoba.
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

autograf
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hanibal Zobacz posta
    Na tym zakonczymy serie... Aga wyjechala do Polski wiec niesety dopiero w przyszle wakacje znow sie spotkamy i zapewne cos nowego zrobimy
    Uff, nareszcie.

Teraz my przejmujemy modelkę - poproszę o nr tel na PM

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez autograf Zobacz posta
    Uff, nareszcie.

Teraz my przejmujemy modelkę - poproszę o nr tel na PM
    ufff niestety ale nie
    trzeba samemu po ulicach chodzic i wyszukiwac
    ps... zdjecia az tak byly zle ze chcesz poprawic ??
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

autograf
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hanibal Zobacz posta
    ufff niestety ale nie
    trzeba samemu po ulicach chodzic i wyszukiwac
    ps... zdjecia az tak byly zle ze chcesz poprawic ??
    Nie, taki skeczy sytuacyjny

Domyślnie

Nie no ja wymiękam przy tych zdjęciach. Pełen szacunku i uznania pozdrawiam Pana Hanibala. No i zapraszam czasem do moich wątków celem poznania celnych uwag

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Nie no ja wymiękam przy tych zdjęciach. Pełen szacunku i uznania pozdrawiam Pana Hanibala. No i zapraszam czasem do moich wątków celem poznania celnych uwag
    nie no juz be przesady
    a watki odwiedze w miare mozliwosci rozkrecam firme no i .. malo czasu na forum jest

pozdrowki
    ciesze ze sie podobalo

Domyślnie

1, 2, 3, 7, 8, 10 zdjęcia naprawdę bdb, ale rzuca się w oczy jedna wspólna rzecz dla całej serii. Mocne wyostrzanie oka - rzęsy sa nienaturalnie "druciaste". Przy takiej małej GO jaką stosujesz, miękkim obrazku ostre sa jedynie oczy - OK, ale nie aż tak ostre, to jest nienaturalne, jest dysonans w stosunku do reszty obrazka.
    Przed chwilą pisałem to w innym watku
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    1, 2, 3, 7, 8, 10 zdjęcia naprawdę bdb, ale rzuca się w oczy jedna wspólna rzecz dla całej serii. Mocne wyostrzanie oka - rzęsy sa nienaturalnie "druciaste". Przy takiej małej GO jaką stosujesz, miękkim obrazku ostre sa jedynie oczy - OK, ale nie aż tak ostre, to jest nienaturalne, jest dysonans w stosunku do reszty obrazka.
    Przed chwilą pisałem to w innym watku
    Jacku masz PM na ten temat... ja naprawde tylko po zmniejszeniu unsharp mask na 30% :/
    ja juz nie wiem.. nie bede wyostrzal zdjec... :P

Domyślnie

odpisałem faktycznie, może nie było potrzeby dodatkowo ostrzyć ostrych zdjęć?
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

#3 w obu wersjach jest interesujący, przyjemnie skomponowana i kolorystycznie też niczego sobie, chociaż w ramach mojego dziwacznego poczucia estetyki tradycyjnie bardziej podoba się BWW. #5 też bardzo przyjemna ale jedna uwaga - przyciąłbym powyżej łokci bo coś okrutnego się z nimi dzieje ale generalnie dla mnie jedno z lepszych tego setu. #9 - bardzo pozytywna - lekko odstaje charakterem od setu - a może tylko ja mam takie wrażenie - tak czy inaczej, mi się podoba, tyle że z tą samą uwagą co do #5 - troszkę dołu bym wyciął - tak do poziomu szala. I jak dla mnie hit odcinka - #8 - tylko leciutko wyrównać skórę (mam wrażenie nienaturalnej dominanty powstałej przy "ochładzaniu") a resztę zostawić w ramach Ice Age'a, bardzo fajna stylizacja - od razu się wyróżnia.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów