Szukaj
fotograf, ty jesteś jakimś przedstawicielem Lowepro?
Bo w każdym poście Lowepro.
A używałeś kiedyś czegoś innego?
Ja chętnie wypróbowałbym Tamraca Adventure 9 i porównał go z Naneu Pro Alphą.
Wygląda ciekawie, no i widać, że ma sporo dodatkowego miejsca na bajery.
Z tego co patrzę na zdjęciu, to carl00s śmiało zmieściłby swój sprzęt w nim.
Nie, nie jestem przedstawicielemMimo wszystko, moj plecak przezyl sporo a wyglada jak nowy wiec to o czym znaczy. Uzywalem tlyko lowepro i nie zamierzam juz nic innego kupowac z innej firmy, jest to firma na wysokim poziomie i produkuje wysokiej jakosci produkty ktore zdaja egzamin!
A teraz pytanie do Ciebie czy jestes predstawicielem Naneu ( dobrze napisalem ? ), bo w ''kazym'' poscie piszesz tylko o tej firmie.
Wiesz kazdy bedzie polecal to co uzywa, gdybym nie byl zadowolony to bym tak nie pisal a ze jestem zadowolony to pisze to co pisze.
Ostatnio edytowane przez sebah ; 27-09-2008 o 19:12
Ale ja miałem już i Lowepro (torbę + plecak) i naneu (plecak) i mekko (torbę), więc mam już porównanie.
Są wygodne. Przynajmniej taki jest ten, który ja posiadam... tyle, że do noszenia...w użyciu już mniej...
Mam dwukomorowy (łamany) i modlę się, żeby mi się zepsuł, zgnił, spruł... wtegy kupię sobie coś w rodzaju Alphy/Bravo. Co do pojemności i firmy nie doradzę - jeśli jednak masz wybór pomiędzy dwukomorowym "łamanym" a dwukomorowym "ładowanym-od-pleców", to polecam to drugie rozwiązanie (nie mam doświadczenia osobistego, ale...).
Bez patrzenia na firmę. Bo i te niby renomowane zaliczają wpadki (znajomy wymieniał torbę lowepro po kilkunastu dniach użytkowania - spruła się...)
P.S.
a tu teścik mały:
http://www.cyberfoto.pl/recenzje-i-t...-pro-bravo.htm
Ostatnio edytowane przez lewAp7 ; 27-09-2008 o 22:09
tamrac expedition 7![]()
zdecydowalem sie na alfe z kieszenis ns notebooka. dziekuje wszystkim - szczegolnie mini21.
Teraz tylko czekam az plecak do mnie dotrze.
Modow prosze o niezamykanie - napisze co ten plecak soba reprezentuje - moze komus taka wiedza sie kiedys przyda.
Elektryczna klamka od Tippmana zasilona powietrzem o wysokim ciśnieniu, służąca do robienia siniaków w okolicach głowy. A do tego jakiśtam Nikon do dokumentowania dzieła zniszczenia.
Gratuluje wyboru.
Mam nadzieję, że będzie ci dobrze służył.
P.S. strasznie jestem ciekaw, jak w końcu z tym pokrowcem przeciwdeszczowym.
Też się przymierzam do Alphy i będę wdzięczny za mini-recenzję
Btw. Jeśli można wiedzieć, to gdzie zakupiłeś?
Skontaktuj się z nami