Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 34

Wątek: plecak foto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez carl00s Zobacz posta
    nie nie, nie o tym konkretnym modelu, tylko generalnie - moze ktos ma podobny sprzet i kupil cos specjalnie do niego. Obojetnie czy to bedzie lowepro, czy tamrac, czy naneu. generalnie chodzi mi o odczucia uzytkownikow co do wielkosci plecakow na sprzet.
    Zapytaj Bogdana z lowepro, napewno doradzi CI cos sensownego

Domyślnie

fotograf, ty jesteś jakimś przedstawicielem Lowepro?
    Bo w każdym poście Lowepro.
    A używałeś kiedyś czegoś innego?

Ja chętnie wypróbowałbym Tamraca Adventure 9 i porównał go z Naneu Pro Alphą.
    Wygląda ciekawie, no i widać, że ma sporo dodatkowego miejsca na bajery.
    Z tego co patrzę na zdjęciu, to carl00s śmiało zmieściłby swój sprzęt w nim.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mini21 Zobacz posta
    fotograf, ty jesteś jakimś przedstawicielem Lowepro?
    Bo w każdym poście Lowepro.
    A używałeś kiedyś czegoś innego?
    Nie, nie jestem przedstawicielem Mimo wszystko, moj plecak przezyl sporo a wyglada jak nowy wiec to o czym znaczy. Uzywalem tlyko lowepro i nie zamierzam juz nic innego kupowac z innej firmy, jest to firma na wysokim poziomie i produkuje wysokiej jakosci produkty ktore zdaja egzamin!

A teraz pytanie do Ciebie czy jestes predstawicielem Naneu ( dobrze napisalem ? ), bo w ''kazym'' poscie piszesz tylko o tej firmie.
    Wiesz kazdy bedzie polecal to co uzywa, gdybym nie byl zadowolony to bym tak nie pisal a ze jestem zadowolony to pisze to co pisze.
    Ostatnio edytowane przez sebah ; 27-09-2008 o 19:12

Domyślnie

Ale ja miałem już i Lowepro (torbę + plecak) i naneu (plecak) i mekko (torbę), więc mam już porównanie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mini21 Zobacz posta
    Plecaki łamane na pół są niewygodne, dlatego odradzam wynalazki typu CompuDaypack.
    Są wygodne. Przynajmniej taki jest ten, który ja posiadam... tyle, że do noszenia... w użyciu już mniej...

Mam dwukomorowy (łamany) i modlę się, żeby mi się zepsuł, zgnił, spruł... wtegy kupię sobie coś w rodzaju Alphy/Bravo. Co do pojemności i firmy nie doradzę - jeśli jednak masz wybór pomiędzy dwukomorowym "łamanym" a dwukomorowym "ładowanym-od-pleców", to polecam to drugie rozwiązanie (nie mam doświadczenia osobistego, ale...).

Bez patrzenia na firmę. Bo i te niby renomowane zaliczają wpadki (znajomy wymieniał torbę lowepro po kilkunastu dniach użytkowania - spruła się...)

P.S.
    a tu teścik mały:
    http://www.cyberfoto.pl/recenzje-i-t...-pro-bravo.htm
    Ostatnio edytowane przez lewAp7 ; 27-09-2008 o 22:09
    http://pawelwr7.flog.pl/
    D40; N:18-55VR i bez VR, 55-200VR, 50/1,8E; S50-150; SB-400

Domyślnie

tamrac expedition 7

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lewAp7 Zobacz posta
    Są wygodne. Przynajmniej taki jest ten, który ja posiadam... tyle, że do noszenia... w użyciu już mniej...

Mam dwukomorowy (łamany) i modlę się, żeby mi się zepsuł, zgnił, spruł... wtegy kupię sobie coś w rodzaju Alphy/Bravo. Co do pojemności i firmy nie doradzę - jeśli jednak masz wybór pomiędzy dwukomorowym "łamanym" a dwukomorowym "ładowanym-od-pleców", to polecam to drugie rozwiązanie (nie mam doświadczenia osobistego, ale...).

Bez patrzenia na firmę. Bo i te niby renomowane zaliczają wpadki (znajomy wymieniał torbę lowepro po kilkunastu dniach użytkowania - spruła się...)

P.S.
    a tu teścik mały:
    http://www.cyberfoto.pl/recenzje-i-t...-pro-bravo.htm
    hehe, no może i tak, do noszenia są wygodne, ale jak mam wyjąć sprzęt, to mi się po prostu czasami nie chce zdejmować go, kłaść na ziemi, rozpinać itp.
    Dlatego Alpha/Bravo są naprawdę świetnie pomyślane i dziwię się, że żaden inny producent nie zrobił czegoś na ten wzór.

Domyślnie

zdecydowalem sie na alfe z kieszenis ns notebooka. dziekuje wszystkim - szczegolnie mini21.

Teraz tylko czekam az plecak do mnie dotrze.

Modow prosze o niezamykanie - napisze co ten plecak soba reprezentuje - moze komus taka wiedza sie kiedys przyda.
    Elektryczna klamka od Tippmana zasilona powietrzem o wysokim ciśnieniu, służąca do robienia siniaków w okolicach głowy. A do tego jakiśtam Nikon do dokumentowania dzieła zniszczenia.

Domyślnie

Gratuluje wyboru.
    Mam nadzieję, że będzie ci dobrze służył.

P.S. strasznie jestem ciekaw, jak w końcu z tym pokrowcem przeciwdeszczowym.

Domyślnie

Też się przymierzam do Alphy i będę wdzięczny za mini-recenzję

Btw. Jeśli można wiedzieć, to gdzie zakupiłeś?

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów