Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Moje jezioro...

Domyślnie

2 jest bardzo fajna. Ciekawie wykadrowana.
    D80......zapraszam na www.fotochelm.myboard.pl

Cytat Zamieszczone przez malasana Zobacz posta
    Moglyby byc jeszcze troszke wieksze, ale i teraz moge stwierdzic, ze 2 mi sie bardzo podoba Fajnie ta roslinnsc delikatna po prawej wyszla.
    To się nazywa wrażliwość na szczegóły

Cytat Zamieszczone przez Seeker Zobacz posta
    Ujecia ciekawe. Gdyby tak jeszcze statywu dobrze uzyc... .
    Problemem jest póki co brak statywu Ale chętnie poznam twoją koncepcję jego użycia...

Cytat Zamieszczone przez Mavok Zobacz posta
    Fajne ujęcia ,życzę powodzenia w szukaniu pracy .Pokazałeś,że d40 i kitem też się da robić przyzwoite zdjęcia.
    Cieszę się że mogę to udowodnić... choć nie fakt że d40+kit też robi zdjecia, ale fakt że nie ważny aparat, wazne jak się go czuje, podejście fotografa do tematu i radość z robienia zdjęć. Nie myślcie jednak że nie widze różnicy pomiędzy dobrym szkłem a kitem który planuje zmienić tylko coś mi nie wychodzi.

Co do pracy to dzięki, póki co jestem studentem ale staram się coś sobie dorobić i szukam czegoś związanego ze studiami i z kontynaucją tegorocznych praktyk.

Dzięki wszystkim za dobre słowo

Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez loki_p Zobacz posta
    Fajne kadry. Myślę że powinieneś je powtórzyć o późniejsze porze.
    Ja bym powtórzył, ..... ale jutro, wczesnie rano i może z końca pomostu w stronę lądu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wingeo Zobacz posta
    Ja bym powtórzył, ..... ale jutro, wczesnie rano i może z końca pomostu w stronę lądu.
    Odważne stwierdzenie kiedy nie wie się co jest po drugiej stronie , wschodu na pewno nie ujżysz, ale żeby nie psuć atmosfery nie bede zdradzał...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Radagest Zobacz posta
    Odważne stwierdzenie kiedy nie wie się co jest po drugiej stronie , wschodu na pewno nie ujżysz, ale żeby nie psuć atmosfery nie bede zdradzał...
    ... w takim razie z niecierpliwością czekam.

Domyślnie

Problemem jest póki co brak statywu Ale chętnie poznam twoją koncepcję jego użycia...
    To faktycznie jest problem przy zdjęciach plenerowych... większy aniżeli poniższy...

...Nie myślcie jednak że nie widze różnicy pomiędzy dobrym szkłem a kitem który planuje zmienić tylko coś mi nie wychodzi...
    Zdjęcie nr 2 widzę w takiej postaci:

Wedle życzenia usunę...

T_P_
    analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...

Domyślnie

Wiesz co, jakoś wolę szersze zdjęcia, takie moje subiektywne zboczenie ;] No i podobało mi sie że niebieskie niebo sie uchowało pomimo że słońce ostro w obiektyw waliło.

Zdjęcia lubię robić z ręki, widze w tym dużo wieksza przyjemność i satysfakcje, ale chce kupić slika 330/340 x

Zdjęcie może zostać...

Domyślnie

...Zdjęcia lubię robić z ręki, widze w tym dużo wieksza przyjemność i satysfakcje ...
    Oj tak, przyjemność i satysfakcja o wiele bardziej wysublimowana- w końcu dosadnie panujesz nad sprzętem... Tak na poważnie, to zdjęcia z ręki można sobie robić w południe gdzie wszystkie plany masz idealnie doświetlone... Przyjdzie czas, że docenisz dodatkowe nogi... pod warunkiem, że będziesz nadal się imał krajobrazu...

Pozdrawiam, T_P_

P.S. Zdjęcie, które zamieściłem, to tylko propozycja od amatora...
    analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...

Domyślnie

bardzo fajne fotki zwłaszcza 1 i 2
    NIKON D80 + AF-S DX Zoom-Nikkor 18-135 mm f/3.5-5.6 ED -dopiero początek

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów