2 jest bardzo fajna. Ciekawie wykadrowana.
Szukaj
2 jest bardzo fajna. Ciekawie wykadrowana.
D80......zapraszam na www.fotochelm.myboard.pl
To się nazywa wrażliwość na szczegóły
Problemem jest póki co brak statywuAle chętnie poznam twoją koncepcję jego użycia...
Cieszę się że mogę to udowodnić... choć nie fakt że d40+kit też robi zdjecia, ale fakt że nie ważny aparat, wazne jak się go czuje, podejście fotografa do tematu i radość z robienia zdjęć. Nie myślcie jednak że nie widze różnicy pomiędzy dobrym szkłem a kitem który planuje zmienić tylko coś mi nie wychodzi.
Co do pracy to dzięki, póki co jestem studentem ale staram się coś sobie dorobić i szukam czegoś związanego ze studiami i z kontynaucją tegorocznych praktyk.
Dzięki wszystkim za dobre słowo
Pozdrawiam
To faktycznie jest problem przy zdjęciach plenerowych... większy aniżeli poniższy...
Zdjęcie nr 2 widzę w takiej postaci:
Wedle życzenia usunę...
T_P_
analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...
Wiesz co, jakoś wolę szersze zdjęcia, takie moje subiektywne zboczenie ;] No i podobało mi sie że niebieskie niebo sie uchowało pomimo że słońce ostro w obiektyw waliło.
Zdjęcia lubię robić z ręki, widze w tym dużo wieksza przyjemność i satysfakcje, ale chce kupić slika 330/340 x
Zdjęcie może zostać...
Oj tak, przyjemność i satysfakcja o wiele bardziej wysublimowana- w końcu dosadnie panujesz nad sprzętem...Tak na poważnie, to zdjęcia z ręki można sobie robić w południe gdzie wszystkie plany masz idealnie doświetlone... Przyjdzie czas, że docenisz dodatkowe nogi... pod warunkiem, że będziesz nadal się imał krajobrazu...
Pozdrawiam, T_P_
P.S. Zdjęcie, które zamieściłem, to tylko propozycja od amatora...
analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...
bardzo fajne fotki zwłaszcza 1 i 2
NIKON D80 + AF-S DX Zoom-Nikkor 18-135 mm f/3.5-5.6 ED -dopiero początek
Skontaktuj się z nami