bardzo się cieszę że się podoba
harb - to żaden art - to zdjęcie. Jak zacznę nawijać i bredzić jak potłuczony, że uprawiam art i ogólnie jestem ahhtysta udzielam ci oficjalnego pozwolenia na szczelenie mi w łeb
![]()
Szukaj
bardzo się cieszę że się podoba
harb - to żaden art - to zdjęcie. Jak zacznę nawijać i bredzić jak potłuczony, że uprawiam art i ogólnie jestem ahhtysta udzielam ci oficjalnego pozwolenia na szczelenie mi w łeb
![]()
|D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
Pozdrawiam Tomek Kić
fajne, ladne i tyle.
minimalne i dobrze skomponowane, mnie sie podoba.
A cóż to ma wspólnego z krajobrazem...raczej do przyrody i to mocno martwej, przez robaki zżartej..
Krecha w tle i jaskrawa jego część wkurzają....
Rzeczywiście są zadatki na dzieło,bo autor popełnił,wystawił ,wygląda to ohydnie...coś w tym pewnie musi być musi,bo nikt nie wystawiłby gniota bez jakiejś wizji i przekazu,no chyba tylko dla jaj...
Pzdr
Andrzej
za chol...rę tego nie łykam...chociaż biedny tytuł robi co może...![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
mnie wkurzają te badyle na 1. planie... z takich ładnych dziurek można by coś geometrycznego machnąc na przyklad. tej sztuki nie czuję.
natura jeszcze żyła... wiec stanowiła część krajobrazu. Z założenia to to zdjęcie pasuje do przynajmniej 3 działów... wybrałem ten mea culpa :] maestro
Krajobraz to nie tylko pastelowe barwy, piekne widoczki, długa ekspozycja, białe chmurki na niebieskim niebie i zielona trawka...
a jaka ma być ta część? fioletowa? różowa w białe słoniki? Co do krechy (bo to drzewo było) to sie zgodzę ale albo z lewej mogło być albo inne z prawej... jakby się wysilić i spojrzeć w tło to widać jego gałęzie po prawej...
takie głodne teksty to nie do mnie - ja sie na to nie łapie...
nikt nie każe łykać tylko oglądać
te badyle wraz z tymi liśćmi są właśnie częścią tematyki zdjęcia (żeby nie powiedzieć grają główną rolę do spółki z czarnym kolorem)
Pozdrawiam Tomek Kić
I z przysłowiowego gó...na można bat ukręcić.
Fakt że mógłbyś tą pionową rozmytą w tle krechę jakoś ustawić inaczej.
Może masz serię? Popatrzmy na całość.
Nie tylko należy zwracać uwagę na to co się wystawia ,ale i na to co się pisze...nikt nie każe łykać tylko oglądać
Możeśz kazać sobie.... dać na wielki luz i tylko tyle,bo to że mi się nie podoba sprawiło,że straciłeś dystans i..po co..?
Zabiłbyś za negatywa....?
Pzdr
Andrzej
Pozdrawiam
Andrzej.
Kronos28 podziel się tym co paliłeś podczas obróbki lub uskuteczniania![]()
ja jestem na wielkim luzie i wielkim dystansie do siebie oraz moich prac. Nikomu nie każe aby sie mu podobało to co przedstawiam ale jak czytam jakies nieuzasadnione dyrdymały w sensie "jaskrawa cześć wkurza..." to niezbyt dobrze na to reaguje. Uzasadnij dlaczego wkurza i jaka ma być ta cześć tła - to pogadamy. ja juz dałem propozycje - różowe w białe słonie?
Nie będę tez bezkrytycznie przyjmować takich uwag szczególnie jesli są nieuzasadnione (powtarzam się). Jak widzisz już w drugim poście ktoś zauważył to drzewo zwane pionową kreską i nawet się słowem nie odezwałem, bo wiem, że ono tam jest - ślepy nie jestem i jestem go jak najbardziej świadom i swojego wyboru umieszczenia go w tym miejscu. Z tym, że uznaje iż przez cień drzewa na fotce z lasu, zdjęcie nie kwalifikuje się z marszu do kategorii gniot...
Źle też reaguje na jakieś pseudo śmieszne insynuacje, że wystawiam sobie prace dla jaj, bo to forum szanuje jak żadne inne miejsce w sieci...
Jak już napisałem krajobraz nie musi być pikny, ładniutki z chmurkami i słoneczkiem jak z pocztóweczki z Seszele, bo świat taki tez nie jest... czasami (a nawet częściej) jest zimno mokro, szaro, buro i ponuro...
A to, że robale liście obżerają to ja nie musze chyba tobie tłumaczyć...
podczas obróbki - ciągle i niezmiennie dobra szkocka![]()
a swoją drogą to w ps w zasadzie wykadrowałem dodałem ramkę następnie zmniejszyłem, wyostrzyłem i to by bylo na tyle![]()
fota jest "inna" i o to właśnie biega...
Pozdrawiam Tomek Kić
Przestań,czy ja Ci każę robić Seszele,słonie itp i czy w ogóle cokolwiek sugeruję...Rób co chcesz,ale będą nie tylko laurki...Ja do, nikomu niepotrzebnych i długich,polemik mam wstręt,a już zupełnie z nadwrażliwcem...
Nie bierz wszystkiego tak serio,a ja może i mam nieco specyficzne podejście,ale cóż...jestem z innej epoki.
Celowo nie użyję emotek,bo naprawdopodobniej wyrażają zupełnie coś innego niż powinny...
Pzdr
Andrzej
..a myślałem ,że tylko moje dzieciaki takie...
Pozdrawiam
Andrzej.
Skontaktuj się z nami