Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Wątek: Mrocznie...

Domyślnie

bardzo się cieszę że się podoba

harb - to żaden art - to zdjęcie . Jak zacznę nawijać i bredzić jak potłuczony, że uprawiam art i ogólnie jestem ahhtysta udzielam ci oficjalnego pozwolenia na szczelenie mi w łeb
    |D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
    Pozdrawiam Tomek Kić

Zbanowany
    Miasto
    Lublin | Chodel

Domyślnie

fajne, ladne i tyle.
    minimalne i dobrze skomponowane, mnie sie podoba.

Domyślnie

A cóż to ma wspólnego z krajobrazem...raczej do przyrody i to mocno martwej, przez robaki zżartej..
    Krecha w tle i jaskrawa jego część wkurzają....
    Rzeczywiście są zadatki na dzieło,bo autor popełnił,wystawił ,wygląda to ohydnie...coś w tym pewnie musi być musi,bo nikt nie wystawiłby gniota bez jakiejś wizji i przekazu,no chyba tylko dla jaj...

Pzdr
    Andrzej

za chol...rę tego nie łykam...chociaż biedny tytuł robi co może...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

mnie wkurzają te badyle na 1. planie... z takich ładnych dziurek można by coś geometrycznego machnąc na przyklad. tej sztuki nie czuję.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    A cóż to ma wspólnego z krajobrazem...raczej do przyrody i to mocno martwej, przez robaki zżartej..
    natura jeszcze żyła... wiec stanowiła część krajobrazu. Z założenia to to zdjęcie pasuje do przynajmniej 3 działów... wybrałem ten mea culpa :] maestro
    Krajobraz to nie tylko pastelowe barwy, piekne widoczki, długa ekspozycja, białe chmurki na niebieskim niebie i zielona trawka...

Krecha w tle i jaskrawa jego część wkurzają....
    a jaka ma być ta część? fioletowa? różowa w białe słoniki? Co do krechy (bo to drzewo było) to sie zgodzę ale albo z lewej mogło być albo inne z prawej... jakby się wysilić i spojrzeć w tło to widać jego gałęzie po prawej...

Rzeczywiście są zadatki na dzieło,bo autor popełnił,wystawił ,wygląda to ohydnie...coś w tym pewnie musi być musi,bo nikt nie wystawiłby gniota bez jakiejś wizji i przekazu,no chyba tylko dla jaj...
    takie głodne teksty to nie do mnie - ja sie na to nie łapie...

za chol...rę tego nie łykam...chociaż biedny tytuł robi co może...
    nikt nie każe łykać tylko oglądać

Cytat Zamieszczone przez Bielik Zobacz posta
    mnie wkurzają te badyle na 1. planie...
    te badyle wraz z tymi liśćmi są właśnie częścią tematyki zdjęcia (żeby nie powiedzieć grają główną rolę do spółki z czarnym kolorem)
    Pozdrawiam Tomek Kić

Sławomir Szychowski Awatar Sl@wcio
    Miasto
    Golczewo/Szczecin
    Wpisów
    6

Domyślnie

I z przysłowiowego gó...na można bat ukręcić.
    Fakt że mógłbyś tą pionową rozmytą w tle krechę jakoś ustawić inaczej.
    Może masz serię? Popatrzmy na całość.

Domyślnie

nikt nie każe łykać tylko oglądać
    Nie tylko należy zwracać uwagę na to co się wystawia ,ale i na to co się pisze...

Możeśz kazać sobie.... dać na wielki luz i tylko tyle,bo to że mi się nie podoba sprawiło,że straciłeś dystans i..po co..?
    Zabiłbyś za negatywa....?
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

autograf
    Gość

Domyślnie

Kronos28 podziel się tym co paliłeś podczas obróbki lub uskuteczniania

Domyślnie

Nie tylko należy zwracać uwagę na to co się wystawia ,ale i na to co się pisze...

Możeśz kazać sobie.... dać na wielki luz i tylko tyle,bo to że mi się nie podoba sprawiło,że straciłeś dystans i..po co..?
    Zabiłbyś za negatywa....?
    Pzdr
    Andrzej
    ja jestem na wielkim luzie i wielkim dystansie do siebie oraz moich prac. Nikomu nie każe aby sie mu podobało to co przedstawiam ale jak czytam jakies nieuzasadnione dyrdymały w sensie "jaskrawa cześć wkurza..." to niezbyt dobrze na to reaguje. Uzasadnij dlaczego wkurza i jaka ma być ta cześć tła - to pogadamy. ja juz dałem propozycje - różowe w białe słonie?

Nie będę tez bezkrytycznie przyjmować takich uwag szczególnie jesli są nieuzasadnione (powtarzam się ). Jak widzisz już w drugim poście ktoś zauważył to drzewo zwane pionową kreską i nawet się słowem nie odezwałem, bo wiem, że ono tam jest - ślepy nie jestem i jestem go jak najbardziej świadom i swojego wyboru umieszczenia go w tym miejscu. Z tym, że uznaje iż przez cień drzewa na fotce z lasu, zdjęcie nie kwalifikuje się z marszu do kategorii gniot...

Źle też reaguje na jakieś pseudo śmieszne insynuacje, że wystawiam sobie prace dla jaj, bo to forum szanuje jak żadne inne miejsce w sieci...

Jak już napisałem krajobraz nie musi być pikny, ładniutki z chmurkami i słoneczkiem jak z pocztóweczki z Seszele, bo świat taki tez nie jest... czasami (a nawet częściej) jest zimno mokro, szaro, buro i ponuro...

A to, że robale liście obżerają to ja nie musze chyba tobie tłumaczyć...

Cytat Zamieszczone przez autograf Zobacz posta
    Kronos28 podziel się tym co paliłeś podczas obróbki lub uskuteczniania
    podczas obróbki - ciągle i niezmiennie dobra szkocka

a swoją drogą to w ps w zasadzie wykadrowałem dodałem ramkę następnie zmniejszyłem, wyostrzyłem i to by bylo na tyle

fota jest "inna" i o to właśnie biega...
    Pozdrawiam Tomek Kić

Domyślnie

Przestań,czy ja Ci każę robić Seszele,słonie itp i czy w ogóle cokolwiek sugeruję...Rób co chcesz,ale będą nie tylko laurki...Ja do, nikomu niepotrzebnych i długich,polemik mam wstręt,a już zupełnie z nadwrażliwcem...
    Nie bierz wszystkiego tak serio,a ja może i mam nieco specyficzne podejście,ale cóż...jestem z innej epoki.
    Celowo nie użyję emotek,bo naprawdopodobniej wyrażają zupełnie coś innego niż powinny...

Pzdr
    Andrzej

..a myślałem ,że tylko moje dzieciaki takie...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów