Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: przy stole :-)

Domyślnie przy stole :-)

Wczorajsza krótka wizyta u kuzyna. Mój "młody" oczywiście pierwszy przy stole Miałem dobrą okazję do wypróbowania najnowszego nabytku N17-55.

Domyślnie

<sarkazm>Do takich fotek zostal ten obiektyw stworzony, tak trzymac!</sarkazm>

Domyślnie

co chcesz przez to powiedzieć?

Domyślnie

Chcialem przez to powiedziec ze spodziewalem sie ambitniejszego podejscia do testow :P

Pozwolilem sobie na delikatna uszczypliwosc bo sam ostatnio nabylem calkiem znosny obiektyw i skupiam sie wokol fotek podobnych do Twojej, stad i temat w pewnym sensie bliski mojemu sercu Swoja droga jestem caly czas na rozdrozu pomiedzy T17-50 N17-35 i N17-55 no i musze powiedziec ze jak na 2.8 to calkiem przyzwoicie wyszlo...

Domyślnie

Ja w ogóle nie rozumiem o co w tym zdjęciu chodzi. Dominuje plama mebli, młodemu ktoś wyrasta z głowy, pomidory mają najbliżej do mocnego punktu, talerze i szklanka wyrastają ni z gruszki ni z pietruszki, a mi osobiście w oczy - nie wiem dlaczego - najbardziej się rzuca filiżanka.

Przyznać jednak trzeba, że obiektyw robi jasne zdjęcia i ostrzy. Znaczy się - test się udał.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez asha Zobacz posta
    Ja w ogóle nie rozumiem o co w tym zdjęciu chodzi. Dominuje plama mebli, młodemu ktoś wyrasta z głowy, pomidory mają najbliżej do mocnego punktu, talerze i szklanka wyrastają ni z gruszki ni z pietruszki, a mi osobiście w oczy - nie wiem dlaczego - najbardziej się rzuca filiżanka.

Przyznać jednak trzeba, że obiektyw robi jasne zdjęcia i ostrzy. Znaczy się - test się udał.
    Ten typ fotki okreslilbym 'fotografia spontaniczna' - takie ujecia zazwyczaj sie trafiaja tuz po zmianie jakiegos elementu sposrod uzywanego sprzetu. Zdjecie poprawne technicznie, ale nie przedstawiajace zbyt wiele, natomiast ukazujace ogrom wrazen jaki nowy zakup dal wlascicielowi

Domyślnie

Przeżywam to samo w związku z zakupem pełnego kompletu body + wszystko, ale to nie znaczy, że każde wypociny tu pokazuję

Chodzi w fotografii chyba o to, żeby tak pokazać ten ogrom wrażeń, żeby się udzielił widzowi...

Domyślnie

Tak, ale w/w okolicznosci sprawiaja ze traktujesz takie fotki z przymruzeniem oka. Dobra, EOT bo troche sie tu produkujemy bez sensu

Domyślnie

fotka jak najbardziej z przymrużeniem oka, zdaję sobie sprawę że artyzmu się w tej focie nie dopatrzy się nikt - to zdjęcie z założenia jest takie kotletowe i nie ma co udowadniać że miało być inne, ot. pstryk rodzinny, a moim zdaniem młody wyszedł fajnie, a co do testowanego szkła - nadal jestem pod wrażeniem i nieważne czy zrobię bardziej lub mniej ambitną fotkę - jednym słowem cieszy.

Uprawnienia umieszczania postów