Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Pale

Domyślnie

Chyba to ostre szkło nie pozostawia Ci jaśniejszych obwódek na 30px w oryginale dookoła pali (szczególnie widoczne na końcu falochronu)
    W tym przypadku niestety pozostaje także wrażenie sztuczności i co więcej braku trójwymiarowości (pierwsze trzy pale szczególnie się w oczy mi rzuciły)
    Trudno mi powiedzieć czemu tak się stało... winiłbym za to płaskie śwatło, co zostało spotęgowane przez wyrównanie kontrastów (lub też potężny DR the siedemsetki).
    Czyli podsumowując... Jest ok, ale bez fajerwerków
    PZDR!
    Pozdrawiam.
    MamiyaRB67, D90, D70, 12-24, 18-70, 28-80, 35, 50, 180, 70-300...
    |||blog ||| maciejsimm.com|||

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    no fajnie ze forum jest własnie takie i dyscyplinuje
    W końcu forum jest po to żeby pomagać, i po to się zdjęcia wstawia

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    Ps.mnie zawsze dziwi inna sprawa , np.mój kolega ma zwyczaj powiekszania fotki do niebotycznych rozmiarów i szukaniu w niej wad
    No cóż, przynajmniej pozostaje się pocieszać, że w tym czasie mógłby robić coś o wiele gorszego - parafrazując monty pythona ;P

Domyślnie

podoba sie. tylko ten dziwny efekt sztucznosci. ogolnie foktka budzi pozytywne emocje. pozdrawiam
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Domyślnie

B.porządna fota,jak zawsze zresztą.Podoba się.Co do płaskości,sztuczności i innych tego typu uwag.... ,to nie zaproponujcie przypadkiem Januszowi powrotu do kita,bo tam to dopiero są fajerwerki z plastyką,ostrością...i wszystko co najlepsze...bez przesady... No ,ale cóż, jak czegoś nie widać ,to trzeba o tym wspomnieć...
    Jasne...nie rozpieszczać dziadka,niech nie zawyża średniej...
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Dla mnie jest piekne to zdjecie, zwlaszcza podoba mi sie niebo. Szczerze gratuluje poziomu jaki osiagnales
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Cytat Zamieszczone przez malasana Zobacz posta
    Dla mnie jest piekne to zdjecie, zwlaszcza podoba mi sie niebo. Szczerze gratuluje poziomu jaki osiagnales
    Poziom wzrasta i tego nie można nie zauważyć
    Nie komentuję fotek pod kątem technicznym bo moja wiedza w tym zakresie jest skromna.

Odbieram fotki zmysłami a ta pobudza mój zmysł piękna.
    NIKON - system

Domyślnie

ech... Wy nad morzem.... nic tylko fotografować. Tematy po prostu leżą sobie na plazy, tak sobie
    Sama takich pasteli nie robię (bo zazwyczaj ciemniej - podoba mi się spokój na tej fotce.
    "Nie istnieje takie zdjęcie, którego nie można było zrobić lepiej" - ja
    Mój niekomercyjny link

Domyślnie

Ja tez zazdroszcze tego morza, to niezwykle fotogeniczny model ten Baltyk
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jm Zobacz posta
    ech... Wy nad morzem.... nic tylko fotografować. Tematy po prostu leżą sobie na plazy, tak sobie
    Sama takich pasteli nie robię (bo zazwyczaj ciemniej - podoba mi się spokój na tej fotce.

to nie tak Jolu , ja w tym roku nad prawdziwym morzem czyli w Chałupach byłem jedno popołudnie ,noc, i poranek (ale zdażyłem trzasnać sto fot) miałem farta bo wiało i nagoniło chmur ,ale Anchel narzekał ze przez dwa tygodnie we Władysławowie miał dzień po dniu nijakie wypalone niebo

przez piętnascie lat jezdziłem kiedyś w karkonosze - i mnie urzekają tamte rejony ,tak więc kazdy chce urozmaicenia

pozdrawiam

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów