Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 28
    Rozmowny Awatar Macro
    Miasto
    Łódź/Warszawa/Sztokholm

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez messer Zobacz posta
    ... skończyło się to całkowitym zaprzestaniem działania wyświetlacza LCD i aparat trafił do serwisu...

Oby w Twoim przypadku to było coś innego.
    No to masz w takim razie najbardziej wiarygodną ocenę sytuacji. Może warto zawczasu oddać do serwisu?
    L166B | F80 | F65 | OM20 | D300 | N50/1.8 | N12-24/4 | T90/2.8 DI | S30/1.4 | F85/1.4 | takie tam...

"How do you feel about women's rights? I like either side of them."

Domyślnie

mam stary soft i nie zauwazam zadnych wad w pracy aparatu... moze wlasnie ten soft jest przyczyna, ze ich nie ma?
    chcialem zaktualizowac, ale teraz dam sobie moze spokoj...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Macro Zobacz posta
    No to masz w takim razie najbardziej wiarygodną ocenę sytuacji. Może warto zawczasu oddać do serwisu?
    Oczywiście, że nie najbardziej wiarygodną. Po co ten sarkazm?
    Ot - to się po prostu zdarza, a ja jestem przykładem.
    A objawy się zgadzają. Oczywiśćie - to jeszcze nic nie oznacza.
    24355050508080135105200...
    www.jswierad.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez luxius Zobacz posta
    mam stary soft i nie zauwazam zadnych wad w pracy aparatu... moze wlasnie ten soft jest przyczyna, ze ich nie ma?
    chcialem zaktualizowac, ale teraz dam sobie moze spokoj...
    ja raczej również, na razie jest wszystko ok, a mam jeden z pierwszych egzemplarzy w kraju...
    D700 + MBD10 | N24-70/2.8; N50/1.8; 70-300 VR | S 10-20 ; T90 Di Macro | SB-600 | Sherpa 600R + klamotki

Domyślnie

Nie mam właczonego czyszczenia matrycy a kółko jest aktywne. Nie wiem jak było na starym sofcie bo nowy wgrałem od razu po zakupie. Karty to San Disk Extreme 3 i PQI. Tyle ze tez za bardzo nie wiem na których kartach sie to działo. Co do wysyłania do serwisu to daruje sobie narazie. Jak mi padnie na slubie ( odpukać ) to mam d50 jeszcze...
    никон

Domyślnie

ja na przykład zaobserwowałem bardzo dziwne (choć nie bardzo uciążliwe) zachowanie D300 z Sb800 - a mianowicie - czasami kiedy z założoną lampą włączam przeglądarke, zdjęcie pojawia się na ułamek sekundy i przeglądarka się wyłacza (nie da się przeglądać zdjęć) - po odpięciu sabiny problem znika.
    Yashica 124G|D3000|D700|S 12-24|N 24-70|N 50 1.4 AF-S|N 80-200 AF-S|SB-800|

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotone Zobacz posta
    ja na przykład zaobserwowałem bardzo dziwne (choć nie bardzo uciążliwe) zachowanie D300 z Sb800 - a mianowicie - czasami kiedy z założoną lampą włączam przeglądarke, zdjęcie pojawia się na ułamek sekundy i przeglądarka się wyłacza (nie da się przeglądać zdjęć) - po odpięciu sabiny problem znika.
    Masz nowy czy stary soft wgrany? ja mam de300 ze starym softem i nie mam takich problemów jak zakładam sabinkę 800. Miałem teraz na dniach wgrać nowy soft do puchy, ale chyba jeszcze się wstrzymam.

Domyślnie

mam nowy soft i żadnych problemów, body od lutego, przebieg ok 6 tys.
    to chyba jakieś wady poszczególnych egzemplarzy, a nie softu.

Domyślnie

To ja mam pytanie, czy przywrócenie ustawień fabrycznych w D300 powoduje m.in przywrócenie poprzedniego softu? Jeśli nie, to da się jakoś to zrobić inaczej?

Rozmowny Awatar Macro
    Miasto
    Łódź/Warszawa/Sztokholm

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez messer Zobacz posta
    Po co ten sarkazm?
    Ależ nie - to nie sarkazm. Ja naprawdę uważam, że coś sie zaczyna pieprzyć. Jeśli przywracanie ustawień nie podziała (a podejrzewam, ze nie podziała), to pozostaje wgranie softu od nowa a to już w serwisie i może warto to zrobić zawczasu, żeby nagle w jakiejś krytycznej sytuacji nie zostać bez sprzętu.
    L166B | F80 | F65 | OM20 | D300 | N50/1.8 | N12-24/4 | T90/2.8 DI | S30/1.4 | F85/1.4 | takie tam...

"How do you feel about women's rights? I like either side of them."

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów