Close

Strona 20 z 22 PierwszyPierwszy ... 101819202122 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 191 do 200 z 217

Domyślnie

Małe pytanie, miałem wcześniej wersję NX 1. i miałem mozliwość zmiany ustawień tych które miałem ustawione w body. W NX2 jest podana informacja odnośnie ustawień przy jakich robiłem zdjęcie, ale nie mam możliwości zmiany ustawień. Mam D50 i to może być powodem.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kitkat Zobacz posta
    Małe pytanie, miałem wcześniej wersję NX 1. i miałem mozliwość zmiany ustawień tych które miałem ustawione w body. W NX2 jest podana informacja odnośnie ustawień przy jakich robiłem zdjęcie, ale nie mam możliwości zmiany ustawień. Mam D50 i to może być powodem.
    masz możłiwość tylko teraz są w menu po drugiej stronie (po prawej) zamiast po lewej jak w NX1
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

O ku.. ale ze mnie gamoń. Dzięki ale z nawyku szukałem tam gdzie był w starej wersji.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kitkat Zobacz posta
    O ku.. ale ze mnie gamoń. Dzięki ale z nawyku szukałem tam gdzie był w starej wersji.
    nie przejmuj się, wielu użytkowników NX i NX2 się na to wkurzało

Domyślnie

Kiedyś nowe wersje programu miały nowe dodatkowe opcje.
    Teraz w nowszych wersjach zmienia się szatę graficzną i zmienia miejscami ikonki.
    Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Władca Pixeli Zobacz posta
    Kiedyś nowe wersje programu miały nowe dodatkowe opcje.
    Teraz w nowszych wersjach zmienia się szatę graficzną i zmienia miejscami ikonki.
    Dodali przynajmniej jedną bardzo przydatną funkcję - "Healing Brush", czy jak to się tam pisze. MZ bardzo ważna funkcja, której brakowało w 1 wersji programu.
    Poza tym znacząco wzrosła szybkość pracy programu.
    Powiem, że jestem zadowolony z przesiadki z NX1.3 na NX2.

Fakt, że rewolucji nie widać.
    Jacek, pozdrawiam!
    D700+To16-28/2.8+T28-75/2.8+N80-200/2.8DED+N50/1.8+SB800

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacekmarysienka Zobacz posta
    Dodali przynajmniej jedną bardzo przydatną funkcję - "Healing Brush", czy jak to się tam pisze. MZ bardzo ważna funkcja, której brakowało w 1 wersji programu.
    Poza tym znacząco wzrosła szybkość pracy programu.
    Powiem, że jestem zadowolony z przesiadki z NX1.3 na NX2.

Fakt, że rewolucji nie widać.
    najważniejszą REWOLUCJĄ jest możliwość stosowania u-pointów do WSZYSTKICH operacji

Domyślnie

Ja też jestem zadowolony z przesiadki. Niemniej wspomniany healing brush nie może wykładnią. W dalszym ciągu uważam, że PS ( zwłaszcza do zdjęć o dużej rozpiętości tonalnej ) jest zdecydowanie przydatniejszy. I niech to będzie zachętą dla informatyków Nik Software do dalszego doskonalenia tego programu - jeśli to do nich dorze, w co bardzo wątpię.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez T&T Zobacz posta
    Ja też jestem zadowolony z przesiadki. Niemniej wspomniany healing brush nie może wykładnią. W dalszym ciągu uważam, że PS ( zwłaszcza do zdjęć o dużej rozpiętości tonalnej ) jest zdecydowanie przydatniejszy. I niech to będzie zachętą dla informatyków Nik Software do dalszego doskonalenia tego programu - jeśli to do nich dorze, w co bardzo wątpię.
    oni niech tego bydlaka NXa przyspieszą tak z 10 razy !!! rozpiętością niech sie bawią w kolejnych odsłonach

Domyślnie

Ty to powiedziałeś!

Strona 20 z 22 PierwszyPierwszy ... 101819202122 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów