Szukaj
rewelacja dla fotografow slubnych .. teraz bedzie mozna zrobic film i zdjecia w jednm .. nie potrzeba bedzie wynalazkow by nosic ze soba kamere i aparat ....wszyscy mlodzi beda zachwyceni ...
wiem ze bede marudny ale nikon po raz kolejny nie pokazal porzadnej puszki na ktora wielu ludzi czeka jzu bardzo dlugo ..
watek sie strasznie rozrosl, wszystko wskazuje na to ze to swietna puszka....
nie pozostaje nic inengo jak czekac na juz konkretne zdjecia z puszki i jakies konkretne testy w sieci..
jestem ciekaw jak beidze wygladalo ISO 1600- ISO 3200?
to co pokazalo D700/D3 to zawsze bedize niedosyt lecz licze ze ISO 1600 bedzie bardzo gladkie a 3200 akceptowalne,
jako ze mam teraz D70s to D90 wyglada na lakomy kasek
no i jeszcze jedna sprawa: ile bedize kosztowal ten GPS? jezeli jakeis rozsadne pieniadze to fajna sprawa...
nic tylko czekac na photokine co pojawi sie nowego w szklarni NIkona.
wszystko wygląda cudownie tylko zastanawiam się nad żywotnością matrycy kręcąc filmy...
bo jeśli żywotność matrycy drastycznie się skroci to ja rezygnuję z tych filmów
Czy ktoś wie ile krzyżowych ma D90 w AF?
o ile dobrze dziś wyczytałem to wszystkie są krzyżowe
cytoweane z fotolopis.pl : "Poza tym D90 korzysta z modułu autofokusa Nikon Multi CAM 1000 z detekcją fazową i 11 punktami pomiaru ostrości z czego wszystkie to punkty krzyżowe."
juz pal licho fotografowo slubnych. to moze przyniesc zgube/pomoc fotoreporterom. ostatnio zauwazam, iz wazniejszy jest film z imprezy, zwlaszcza na strony internetowe. teraz kwestia jak to sie rozwinie, albo pomoze, albo dlbo dobije. nie zapomnijamy, ze to korpus amatorski i ciut za slaby na reportaze. trzeba czekac na d4![]()
D300 | Nikkor 17-55/2.8 | N35/2 | T80-200/2.8 | SB-800 | MacBook 13" | iP4 | photoblog
Skontaktuj się z nami