Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Domyślnie Ot, taki standardzik...

Pamiątkowo z wakacji...

Można kopać.

Domyślnie

"Można kopać."

Jakos nie lubie przemocy...
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Majek Zobacz posta
    Aż tak źle?
    Ja bym powiedział że technicznie nie jest źle, ale kompozycjnie i kreatywnie to po prostu normalne zdjęcie normalnego zachodu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    Ja bym powiedział że technicznie nie jest źle
    Wiesz, nie spodziewałem się zobaczyć komentarzy typu "O stary, ale zaj....ta fota". Chciałem się właśnie dowiedzieć, czy poradziłem sobie technicznie z tego rodzaju tematem. Ciągle się uczę, ciągle zdobywam doświadczenia. A warstwa techniczna jest przecież podstawą do zrobienia dobrego zdjęcia. Może kiedyś?

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    kompozycjnie i kreatywnie to po prostu normalne zdjęcie normalnego zachodu.
    Patrz tytuł wątku. Jeżeli chodzi o kompozycję, to niestety nie miałem większego wpływu na układ chmur itd... A i tak był to jeden z ciekawszych zachodów, jakie miałem okazję oglądać podczas dwutygodniowego pobytu na wybrzeżu. Bo zazwyczaj bylo czyste niebo z żarówą nad horyzontem. Nuda, Panie... A ten kadr spodobał mi się o tyle, że fajnie sie "rozwarstwił" na 3 kolory. Tylko dlatego zdecydowałem się go pokazać. Bo jest ładny (przynajmniej w mojej skali ładności ).

Dzięki za uwagę.

Domyślnie

powiem Ci jak ja bym się starał zrobić to zdjęcie -chodzi mi o kompozycje ,bo technicznie i kolorystycznie wydaję się być ok .
    ja bym zrobił albo bardzo waski pas wody np.tylko 1/10 całego kadru skupiając się na tych pięknych warstwach nieba
    (bo rozumiem że piasku czy tez kamienistej plazy nie chciałeś uwieczniać) i zrobiłbym całkowity pion lub takie same proporcje w poziomie

ale jest to tylko moja wersja i nie musi być żadnym przepisem na fotkę - pozdrawiam

Domyślnie

strasznie pusto

Uprawnienia umieszczania postów