Pamiątkowo z wakacji...
Można kopać.![]()
Szukaj
Pamiątkowo z wakacji...
Można kopać.![]()
"Można kopać."
Jakos nie lubie przemocy...![]()
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
Wiesz, nie spodziewałem się zobaczyć komentarzy typu "O stary, ale zaj....ta fota".Chciałem się właśnie dowiedzieć, czy poradziłem sobie technicznie z tego rodzaju tematem. Ciągle się uczę, ciągle zdobywam doświadczenia. A warstwa techniczna jest przecież podstawą do zrobienia dobrego zdjęcia. Może kiedyś?
Patrz tytuł wątku.Jeżeli chodzi o kompozycję, to niestety nie miałem większego wpływu na układ chmur itd...
A i tak był to jeden z ciekawszych zachodów, jakie miałem okazję oglądać podczas dwutygodniowego pobytu na wybrzeżu. Bo zazwyczaj bylo czyste niebo z żarówą nad horyzontem. Nuda, Panie...
A ten kadr spodobał mi się o tyle, że fajnie sie "rozwarstwił" na 3 kolory. Tylko dlatego zdecydowałem się go pokazać. Bo jest ładny (przynajmniej w mojej skali ładności
).
Dzięki za uwagę.
powiem Ci jak ja bym się starał zrobić to zdjęcie -chodzi mi o kompozycje ,bo technicznie i kolorystycznie wydaję się być ok .
ja bym zrobił albo bardzo waski pas wody np.tylko 1/10 całego kadru skupiając się na tych pięknych warstwach nieba
(bo rozumiem że piasku czy tez kamienistej plazy nie chciałeś uwieczniać) i zrobiłbym całkowity pion lub takie same proporcje w poziomie
ale jest to tylko moja wersja i nie musi być żadnym przepisem na fotkę - pozdrawiam![]()
Skontaktuj się z nami