Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Prelude

Domyślnie Prelude

Honda Prelude

1)

Domyślnie

Bym "pozbierał" paprochy z podłogi, zlikwidował łączenia między krawężnikami, widoczne pomiędzy kołami, może jeszcze retusz jezdni lekko. np. te wyrwy na dole kadu. Chyba nie sa potrzebne a absorbują uwagę.
    Sprzęt, nawet słaby, nie powinien być problemem. Problem to światło, drugi plan i wyczucie chwili.
    http://www.fotolook.pl/main.php/v/fjerzy/

Domyślnie

Fajne autko ale trochę się nie udało. Najgorzej wygląda przednie koło, w tym ujęciu i takie ciemne nie wygląda dobrze. poza tym ta kostka na początku wygląda źle wystarczyło trochę posprzątać, inaczej skadrować i pokombinować w PS, a tak bardzo nie pasuje do tej foty. Pozwoliłem sobie poprawić, mam nadzieję, że nie masz mi tego za złe, ale 2 min w PS i wygląda ciut lepiej. Wciąż jest za ciemne i jest za duży kontrast (zdjęcie tylko poglądowe nie dopracowałem do końca wszystkiego, np koła)
    aparaty i obiektywy

Domyślnie

mi sie podoba

pozdrawiam
    nikony dwa i jakies szkła

autograf
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotoMichal Zobacz posta
    Zbyt ciasny kadr.
    Wcale nie. Poza tym genialny drugi plan!

PS. Bardziej podoba mi się druga wersja.

Domyślnie

Kiedyś miałem fazę i chorowałem na ten samochód - ale z wiekiem wszystko się zmienia...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Calme Zobacz posta
    Kiedyś miałem fazę i chorowałem na ten samochód - ale z wiekiem wszystko się zmienia...
    ja właśnie tą chorobę wyleczyłem w prosty stosunkowo sposób. po prostu ją kupiłem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotoMichal Zobacz posta
    Zbyt ciasny kadr.
    ten też jest za ciasny ?

zdjęcia daję jako przykład...

nie zawsze ciasny kadr jest "zły". to tak jak w np. fotografii mody czepialstwo, że nie ma kawałka palca....

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów