Honda Prelude
1)
Szukaj
Honda Prelude
1)
Wg mnie jest OK![]()
Bym "pozbierał" paprochy z podłogi, zlikwidował łączenia między krawężnikami, widoczne pomiędzy kołami, może jeszcze retusz jezdni lekko. np. te wyrwy na dole kadu. Chyba nie sa potrzebne a absorbują uwagę.
Sprzęt, nawet słaby, nie powinien być problemem. Problem to światło, drugi plan i wyczucie chwili.
http://www.fotolook.pl/main.php/v/fjerzy/
Zbyt ciasny kadr.
www.michalbilko.pl - fotografia tatrzańska
Kiedyś miałem fazę i chorowałem na ten samochód - ale z wiekiem wszystko się zmienia...![]()
ten też jest za ciasny ?
zdjęcia daję jako przykład...
nie zawsze ciasny kadr jest "zły". to tak jak w np. fotografii mody czepialstwo, że nie ma kawałka palca....
W twoim przypadku nie jest to kwestia zbyt wąskiego kadru, tylko światła a raczej jego braku. Czarny w tym przypadku zwężył jeszcze bardziej wąskie tło, przez co niektórzy w pierwszej chwili zwracają uwagę, że jest zbyt ciasno. Z pewnością dostrzegasz różnicę między twoim zdjęciem a wklejonym przez ciebie. Musisz więcej kombinować aby krawędź samochodu nie zlewała się z tłem, zwłaszcza jeśli jest tam tak mało
aparaty i obiektywy
Fajne autko ale trochę się nie udało. Najgorzej wygląda przednie koło, w tym ujęciu i takie ciemne nie wygląda dobrze. poza tym ta kostka na początku wygląda źle wystarczyło trochę posprzątać, inaczej skadrować i pokombinować w PS, a tak bardzo nie pasuje do tej foty. Pozwoliłem sobie poprawić, mam nadzieję, że nie masz mi tego za złe, ale 2 min w PS i wygląda ciut lepiej. Wciąż jest za ciemne i jest za duży kontrast (zdjęcie tylko poglądowe nie dopracowałem do końca wszystkiego, np koła)
aparaty i obiektywy
Skontaktuj się z nami