//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
Szukaj
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 11-03-2025 o 11:20 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting
"Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."
Kolorowe zdecydowanie lepsze. B/W takie jakieś.
Najbardziej podoba mi się 2.
W cieniach i tonacji - 4.
Ładne fotki.
Tutaj jest... podpis
Fajna fota z walizką i następna po niej. A na pierwszym i ostatnim... Zobacz, co się pani z nogami zrobiło :/
"The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen
tak.. w rzeczy samej.. zaczalem juz szukac defektu ale co sie okazalo... to efekt nalozenia winiety w cameraraw.. po prostu.. czyli once again nefa trzeba wyjac
"Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."
mi sie jedyneczka podoba obojetne co tam sie stalo z nogami jak ktos napisal ;] wogole ars'ik co to za model gun'a na focie masz? gabaryty ma jak desert eagle.. co to dokladnie za model?
nie chcesz sprzedac?![]()
a co za problem kupić nufkę na alledrogo?
Podoba mi się jedynka. Ma taki specyficzny klimat. Coś jakby narzeczony ją zdradził, ona go zabiła i teraz jeszcze stoi i się zastanawia jak zemścić się na kochance narzeczonego.![]()
Moim zdaniem jedynka najbardziej klimatyczna wyszla
Skontaktuj się z nami