Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Klaudynka...blondynka...

//EDIT
    BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 11-03-2025 o 11:20 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting
    "Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."

Domyślnie

Kolorowe zdecydowanie lepsze. B/W takie jakieś.
    Najbardziej podoba mi się 2.
    W cieniach i tonacji - 4.
    Ładne fotki.
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

Fajna fota z walizką i następna po niej. A na pierwszym i ostatnim... Zobacz, co się pani z nogami zrobiło :/
    "The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen

Domyślnie

tak.. w rzeczy samej.. zaczalem juz szukac defektu ale co sie okazalo... to efekt nalozenia winiety w cameraraw.. po prostu.. czyli once again nefa trzeba wyjac
    "Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."

Domyślnie

mi sie jedyneczka podoba obojetne co tam sie stalo z nogami jak ktos napisal ;] wogole ars'ik co to za model gun'a na focie masz? gabaryty ma jak desert eagle.. co to dokladnie za model?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez saer Zobacz posta
    mi sie jedyneczka podoba obojetne co tam sie stalo z nogami jak ktos napisal ;] wogole ars'ik co to za model gun'a na focie masz? gabaryty ma jak desert eagle.. co to dokladnie za model?
    dokladnie.. replika Magnum Desert Eagle

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez saer Zobacz posta
    nie chcesz sprzedac?
    a co za problem kupić nufkę na alledrogo?

Domyślnie

Podoba mi się jedynka. Ma taki specyficzny klimat. Coś jakby narzeczony ją zdradził, ona go zabiła i teraz jeszcze stoi i się zastanawia jak zemścić się na kochance narzeczonego.
    Pozdrawiam.
    Darek Bagiński.
    Blog

Domyślnie

Moim zdaniem jedynka najbardziej klimatyczna wyszla

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów