Szukaj
Spodziewałem się kochanych autostrad, dróg szybkiego ruchu, czy też lokalnych. A właściwie ich stanu.
U Ciebie są ścieżki. Nietrafiony tytuł.
Wracając do prezentowanych zdjęć - dwójka lepsza, bo bardziej kontrastowa. Nie doszukuj się ironii.
Niestety pierwsze Twoje "leśne" z (prawdopodobnie) tej serii zobaczyłem w wątku "U wrót Lothlorien". Te na jej tle wypadają bardzo blado. Właściwie nie wiem czy to IR, czy taka obróbka, ale to nie istotne. Ta ścieżka nie zaprowadzi mnie do zadnej magicznej krainy, nie pokaże nowych przestrzeni ani nie skrywa żadnych tajemnic. Pokazuje jedynie mocne światło nad głową po lewej stronie, jak często się to zdarza idąc przez las o poranku w kierunku północy. Ale to moje tylko zdanie.
D200/T12-24 f4/N50 f1.8/S100-300 f4/SB800
Nie, nie... na razie o jakiejkolwiek serii nie ma mowy (chyba, że serii wpadek). Póki co są to wprawki.
No widać dawno w lesie nie byłeś jeśli to ma być ścieżkaAle będę poważny.
Droga jak droga - trakt gdzieś prowadzący. Drogi mogą mieć wiele postaci. Zatem odebrałeś zbyt dosłownie tytuł.
Przyjmuję, że fakt, iż ta brukowana "ścieżka" odznaczona jest na mapach jako droga leśna nie ma tutaj znaczenia.
![]()
Zimowo tak wyszło.Ciekawie może i jest,ale ja nie przepadam za zimą i szarobiałością...
Różnych rzeczy treba próbować,bo inaczej się stoi w miejscu...
Pzdr
Andrzej
Pozdrawiam
Andrzej.
mi bardziej podoba się 1, drzewa są na niej tak jakby przerysowane, monumentalne...
Na dwójce zbliżyłeś się do króliczka.![]()
Skontaktuj się z nami