Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 26

Domyślnie

doedytuję:

Cytat Zamieszczone przez jacek.gold Zobacz posta
    czy powyżej nie napisałeś:
    .....to może napisz co Ci się nie podoba,co? i do tego się ograniczaj.
    wyjaśnie tylko, że chodziło mi o ogranicznie się do komentarza, a nie do ograniczania się do negatywnych komentarzy... co zresztą i tak przeczy Twojej tezie jakobym odmawiał komuś prawa do krytyki, bo tu zdaje się nawet w Twojej interpretacji właśnie do krytyki takowej zachęcam, vięc o co kaman...

co do pieniactwa rzekomego mi zarzucanego, to oczywistym jest, że jak ktoś ma inne zdanie niż jacek.gold to pieniacz.

oj chłope, chłopie...

dla mnie EOT
    zwierciadlanki: D800 D750 D3 D300 F65
    nikkory: 14-24/2.8 20/2.8 28/2.8 50/1.8 70-200/2.8 VR
    manual: zenitar 16/2.8 fish, helios 44/2
    SB900 frotto cokin lowepro epson L800

Domyślnie

Alez sie podniecacie.
    Stare chłopy a kłócą sie o takie pierdoły.
    To nie towarzystwo wzajemnej adoracji i albo ktoś umie się obchodzić z puszką, albo nie owijając w bawełnę i nie siląc się na eufenizmy mówimy mu co o tym sądzimy.
    Tak to działa, a jak ktoś jest wrażliwy ( o dziwo Autor się specjalnie nie zbulwersował) to zapraszamy do tworzenia PF w "Nasza Klasa", a nie na forum ludzi związanych z fotografią.

Nonnatus ja i tak oszczędzam jak mogę Autorów takich "fotografii" . Toż przez rok to nawet dziecko by pojęło podstawy portretu.
    A tu co mamy?
    Szary, cichy człowiek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez andrzej_laskowski Zobacz posta
    A tu co mamy?

oj okrutnyś dzis dla mnie - wracam z tych ryb a tu takie kwiatki że idzie sobie włosy ze łba rwać !
    Kolega który wziął mnie w obronę zrobił to co sam robiłem wiele razy - po co od razu walić kijem w głowę sporo można podpowiedzieć ? I o dziwo - robia to Ci sami userzy którzy jak fotka jest ok to podpowiadają co i jak robić żeby było jeszcze lepiej.

Nie lepiej podpowiadać osobom które tego potrzebują ?

Domyślnie

Ależ ja bym pomógł. Nawet chętnie.
    Mogę podpowiedzieć jak wystylizowac modelkę, jakie światło by pasowało moim zdaniem, jakie tło, GO i kadr nawet.
    Ale nie kiedy widzę panią w podkoszulku z otwartą buzią (pewnie mówila właśnie "zabierz ten cholerny aparat") i regałem w tle .
    Tu jest po prostu wszystko źle i to nawet nie jest portret tylko zdjęcie głowy raczej.
    Szary, cichy człowiek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez andrzej_laskowski Zobacz posta
    Ależ ja bym pomógł. Nawet chętnie.
    Mogę podpowiedzieć jak wystylizowac modelkę, jakie światło by pasowało moim zdaniem, jakie tło, GO i kadr nawet.
    Racja - to zdjecie jest raczej dziełem przypadku niż przemyślanym kadrem - tu się biję w pierś.
    Andrzeju słowo się rzekło - chętnie usłyszę od Ciebie dobre rady - myślę że nie tylko ja.

Domyślnie

Kiepsko... Panie kiepsko.

BTW. - czy też Wam się wydaje, że nonnatus dość mocno przypomina Davida555 ? A może mi się tylko zdaje ... ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    następny

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta

BTW. - czy też Wam się wydaje, że nonnatus dość mocno przypomina Davida555 ? A może mi się tylko zdaje ... ?
    zapewniam, że mylisz postaci...
    a tak z ciekawości who is David555?
    jestem na forum od jakichś 4 miesięcy, więc może ktoś mnie uświadomi, kim był ów człek rzeczony?
    zwierciadlanki: D800 D750 D3 D300 F65
    nikkory: 14-24/2.8 20/2.8 28/2.8 50/1.8 70-200/2.8 VR
    manual: zenitar 16/2.8 fish, helios 44/2
    SB900 frotto cokin lowepro epson L800

Domyślnie

Jak tak to przepraszam, po prostu mi się nasunęło skojarzenie z pewnym forumowiczem, który jeszcze niedawno tutaj pisał.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Polsar74 Zobacz posta
    następny
    ale tak właśnie jest... kiepsko i tyle. Bedąc na tym forum rok czasu (przy załozeniu, że jest się aktywnym: czytam , oglądam) nie odważyłbym sie wstawić tu takiego zdjęcia - taka prawda.
    http://pawelwr7.flog.pl/
    D40; N:18-55VR i bez VR, 55-200VR, 50/1,8E; S50-150; SB-400

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów