Close

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 47

Domyślnie Capture NX2 z USA

Mam pytanko, czy Capture NX2 zakupiony w USA bez problemów dokonam rejestracji, czy są jakieś ograniczenia? Kto korzystał z takiej formy?
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 17-07-2008 o 12:52 Powód: pisownia
    Wojtek: Trochę sprzętu jest, ale mało czasu.

Domyślnie

A dlaczego miałby się nie zarejestrować? Jeśli produkt jest oryginalny nie będzie z tym najmniejszego problemu.

Domyślnie

a mawiają że pies z kotem się nie dogadają podobnie jak kolega myślę,że nie będzie najmniejszego problemu z rejestracją

Domyślnie

Bardzo dziękuję za poprawienie i odpowiedzi.
    Wojtek: Trochę sprzętu jest, ale mało czasu.

Domyślnie

podbijam bo wlasnie kupilem przez internet w usa, za niecale 80 eur (109.95 usd + niecale 9 usd jakiegos podatku). uzylem normalnej europejskiej karty visa, adres jaki trzeba podac wygooglalem sobie - radze uwazac jaki stan sie wybiera - od tego zalezy ewentualny podatek. ja mialem chicago IL i doliczylo te pare dolcow.

najwyrazniej zmienili strone i silnik sklepu bo miesiac temu wygladalo to inaczej i akceptowalo tylko amerykanskie karty visa. klucz dostalem natychmiast na stronie z potwierdzeniem zamowienia.

jako ze sklep wydaje sie niedorobiony (mimo ze wybralem upgrade online oferowalo mi wybor sposobu przesylki) nie wiem jak dlugo potrwa ta promocja
    podpis nieczytelny

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Valwit Zobacz posta
    podbijam bo wlasnie kupilem przez internet w usa, za niecale 80 eur (109.95 usd + niecale 9 usd jakiegos podatku). uzylem normalnej europejskiej karty visa, adres jaki trzeba podac wygooglalem sobie - radze uwazac jaki stan sie wybiera - od tego zalezy ewentualny podatek. ja mialem chicago IL i doliczylo te pare dolcow.
    najwyrazniej zmienili strone i silnik sklepu bo miesiac temu wygladalo to inaczej i akceptowalo tylko amerykanskie karty visa. klucz dostalem natychmiast na stronie z potwierdzeniem zamowienia.
    jako ze sklep wydaje sie niedorobiony (mimo ze wybralem upgrade online oferowalo mi wybor sposobu przesylki) nie wiem jak dlugo potrwa ta promocja
    Generalnie wiem, że się wygłupiam. Ale co tam - spytam. Po co cały ten cyrk?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez samek Zobacz posta
    Generalnie wiem, że się wygłupiam. Ale co tam - spytam. Po co cały ten cyrk?
    bo jest o 1/3 taniej i klucz mam od razu.
    podpis nieczytelny

Domyślnie

bo jest o 1/3 taniej i klucz mam od razu.
    Stary - domyślam się. Co nie zmienia faktu, że masz i tak nie do końca legal soft Bo chyba nie mieszkasz w Chicago, Il Uprzedzam - niniejszym kończę swój udział w dyskusji. Nie będę powielał słów od lat już znanych. Wciąż tylko nie mogę się nadziwić jak na oficjalnym forum ludzie potrafią wprost pisać o swoim konflikcie z prawem.

Domyślnie

Dopoki mi nie udowodnisz ze to jest nielegalne to prosilbym cie abys sie powstrzymywal z tego typu oszczerstwami i pomowieniami.
    podpis nieczytelny

Domyślnie

Dopoki mi nie udowodnisz ze to jest nielegalne to prosilbym cie abys sie powstrzymywal z tego typu oszczerstwami i pomowieniami.
    very zabawne:

adres jaki trzeba podac wygooglalem sobie - radze uwazac jaki stan sie wybiera - od tego zalezy ewentualny podatek. ja mialem chicago IL i doliczylo te pare dolcow
    Papatki - baw się dobrze.

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów