Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: All in one

Domyślnie All in one

Czyli wszystko w jednym
    zapraszam

10 minut później miałem sprint ewakuacyjny w pełnym rynsztunku z kukurydzy co by uniknąć spotkania z takim czymś z reyjem, racicami itd. zwanym potocznie dzikiem - w życiu nie miałem takiego tempa
    |D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
    Pozdrawiam Tomek Kić

Zbanowany
    Miasto
    Lublin | Chodel

Domyślnie

zimne straszliwie

pebees
    Gość

Domyślnie

Wszystko w jednym... chodziło Ci o to, że jest i skopany WB, i chroma, i nieostro, i słabe światło, i w ogóle?
    W sumie to mi się podoba, jednak nieco za zimno i niebo jakieś dziwny kolor ma...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez diZaster Zobacz posta
    zimne straszliwie
    bo ciepło też nie było

Taką sobie chłodną kolorystykę ubzdurałem - w końcu 4 rano

Cytat Zamieszczone przez pebees Zobacz posta
    Wszystko w jednym... chodziło Ci o to, że jest i skopany WB, i chroma, i nieostro, i słabe światło, i w ogóle?
    zgiń, przepadnij duszo nieczysta

Wszystko w jednym - masz drogę? Masz! Masz drzeffka? Masz! Masz mgiełkę? Masz! Pole jest? Jest! itd.
    Pozdrawiam Tomek Kić

Zbanowany
    Miasto
    Lublin | Chodel

Domyślnie

ales pociagnal fioletowym
    ale jeszcze nawet i do kwadratu by to sprowadzil mysle.

Domyślnie

ty coś ostatnio wszystko w kwadrat, inne formaty też są

Czornyj, co do propozycji kadru - gapię się i gapię i hmmm sam nie wiem...
    Pozdrawiam Tomek Kić

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez diZaster Zobacz posta
    ale jeszcze nawet i do kwadratu by to sprowadzil mysle.
    Do kwadratu, do kwadratu - kwadrat to jest pójście na łatwiznę. Kwadrat najłatwiej opanować kompozycyjnie. Kwadrat to nie jest żadne wyzwanie.

Cytat Zamieszczone przez kronos28 Zobacz posta
    Czornyj, co do propozycji kadru - gapię się i gapię i hmmm sam nie wiem...
    Nie jest to ideał, to fakt. Kadrowałbym bardziej w lewo i w dół, albo wogóle jeszcze całkiem inaczej. Niepotrzebnie uparłeś się na te chmury - dużo ciekwasze rzeczy rozgrywają się na dole, są fajne podziały, rytmy. Najbardziej podoba mi się relacja pomiędzy tym wielkim drzewem, a tym małym uschlakiem - one zdają się nawiązywać jakiś dialog, warto by bardziej na to zwrócić uwagę, jakoś to kompozycyjnie podkreślić. Sceneria ma potencjał, to trzeba przyznać.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kronos28 Zobacz posta
    10 minut później miałem sprint ewakuacyjny w pełnym rynsztunku z kukurydzy co by uniknąć spotkania z takim czymś z reyjem, racicami itd. zwanym potocznie dzikiem - w życiu nie miałem takiego tempa
    ja tak niedawno sp.....em na sam widok odcisków odnóży zwierzątka, ale ono ma kły i pazury a odcisk był w świeżym błocie
    o robieniu zdjęć w ogóle nie myślałem
    zwane potocznie misiem....
    "Kiedy wszystkie sposoby zawiodą, należy przeczytać instrukcję obsługi" - Murphy

Zbanowany
    Miasto
    Lublin | Chodel

Domyślnie

jakos mi sie spodobalo iscie na latwizne, chociaz dluuuuugo nie lubilem kwadratu.
    zreszta, ostatnio to ja zapodalem dwie bycze panoramy

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów