Po pierwsze masz fajnego syna. Kadr do albumu w normie. Następnym razem bardziej wykadruj główną postać, bardziej rozmyj tło (jak się da) no i przede wszystkim łap ostrość na oczach i będzie bardzo dobrze. Pozdrawiam
Szukaj
Po pierwsze masz fajnego syna. Kadr do albumu w normie. Następnym razem bardziej wykadruj główną postać, bardziej rozmyj tło (jak się da) no i przede wszystkim łap ostrość na oczach i będzie bardzo dobrze. Pozdrawiam
FX i parę klamotów
Tego zdjęcia poza małym podciągnięciem ostrości nie obrabiałem wcale, 3D matrix jak narazie jest dla mnie tajemnicą![]()
Dzięki za wskazówki sa bardzo cenne, jest to jedna z fotek nad którą strasznie kombinowałem szukając odpowiedniego miejsca z którego mogę szczelić fajna klatkę a do tego synek nie usiedzi w miejscu dłużej jak 5 sec.co jest wtórnym wyzwaniem
![]()
Oj panowie. Jakie z was są kapcie.
Strasznie fachowa wręcz mistrzowska wypowiedz bezwzględnie powiązana z tematem aż dech zapiera cóż za wyczucie techniki, tematu, jakie subtelne określenie, a wskazówki no proszę, proszę, od razu można poznać znawcę z wieloletnim doświadczeniem, wręcz MISTRZA. Cóż musiał z kapciem w ręku a może wręcz w kapciu sie urodzić......
Problem w tym że zdjęcia tu omawiamy a nie…..
Skontaktuj się z nami